Ozsuerx var var inşallah yarın ilk idrarlada yapabilirsin dayanamıyor insan 2 günü bekleyemiuor yarın yap daha koyu çıkar inşallah
Testime bakar mısınızzzzz
Aysel_krdg ay çok teşekkür ederim inşallah vardır🥹
Ozsuerx ne kadar güzel bu heyecanlar dimi 😊 aynısını ben de yaşadım ve benim de testte başta bu şekildeydi şuan hamileyim çok şükür 🙏❤️
Musmutluuu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ozsuerx işte bende ovulasyonla takip etmiştim geç yumurtlama ile oldu ve normal testte çıktı erken testte çıkmadı ama var gibi :))
Bunuda şimdi normal kaset testle yaptım kızlar
Arkadaşlar merhaba size birşey sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim 🙏 adetim 2 gün gecikti rahim düzeltme ameliyatı oldum kalp şeklindeydi bu ikinci adetim olacak ameliyatın üzerinden ama adetim iki gün gecikti adet ağrılarım var geldi gelecek die bakıyorum beyaz vs akıntım gelmedi hiç test yaptım 2 tane negatif çıktı sizce hamilelik varmıdır 🙏🥲
Kadercicek ben hiç takip etmedim zaten düzensizdi adetim rastgele bi gecede birlikte olduk tutmuş allahıma çok şükür
34ilayda kuzum ben bi tane kimyasal geçirdim onun üzerine adet gördüm bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim gögüslerim şişti akıntım çoktu ve çok sık tuvalete çıkıyordum ama 12 gün bekledim bende adet günüm ve 2 gün gecikmeyle yaptığımda hep negatif sonuç aldım 12. Gün iki tane test yaptım ikiside pozitif çıktı biraz daha beklemen gerekiyor geç döllenmede olmuş olabilir
Ozsuerx rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻😇
Ozsuerx canım bende böyle yaptım adetime kaç gün kala ama adet oldum
Ozsuerx var bebeğim