TubaGokhan Ozsuerx evett inşallah ama ben dün kan verdim negatifti o yüzden yanlış olmasından korkuyorum 😩 bı kaç gün daha test yapıp koyulugunu teyit edicem
Ozsuerx TubaGokhan ben henüz kan veremedim zaten şu 12 gün bana geçmek bilmedi sabah resmen eczane açılır açılmaz koşarak gittim inşallah allah gönlümüze göre verir
Aysel_krdg Ozsuerx evet ben görüyorum benimde böyleydi 2 gün sonra yap koyulaşır Canım Allah gönlüne göre versin
Yagmurr1 Ozsuerx teşekkür ederim canım amin sana da nasip etsin rabbim yaparsan bugün kaset test falan yanıtla yine hamilesin bence
Aysel_krdg Ozsuerx var var inşallah yarın ilk idrarlada yapabilirsin dayanamıyor insan 2 günü bekleyemiuor yarın yap daha koyu çıkar inşallah
Yagmurr1 Ozsuerx tamam canım bu arada illa sabah ki idrarı beklemek zorunda değilsin ben akşama doğru yapmıştım mesela hamileysen beta yükselmişse zaten illaki çıkıyor
Musmutluuu Ozsuerx ne kadar güzel bu heyecanlar dimi 😊 aynısını ben de yaşadım ve benim de testte başta bu şekildeydi şuan hamileyim çok şükür 🙏❤️
Nur_50 Ozsuerx canım hayalet bir çizgi var hamilesin ne kadar var adet gününe erken yapmışın testi sanki.
Ozsuerx Nur_50 benim adetim düzensiz o yüzden geçen aya göre 8 gün geçti ama geç döllenme büyük ihtimalle çünkü hiç günümde olmuyorum
Kadercicek Ozsuerx işte bende ovulasyonla takip etmiştim geç yumurtlama ile oldu ve normal testte çıktı erken testte çıkmadı ama var gibi :))
Ozsuerx Kadercicek ben hiç takip etmedim zaten düzensizdi adetim rastgele bi gecede birlikte olduk tutmuş allahıma çok şükür