Ftmnurkc tulay-01 bende hiçbir belirti olmadı sadece çok uyumaya başlamıştım her öğün uykum geliyordu
Hasret99 Hayal23455 adet ağrısı gibi değildi benim canım daha hafifti ama kişiden kişiye değişebilir bence ben öyle düşünüyorum
Oglunahamis tulay-01 His olarak erkendi belki ama yüzüstü yatarken gece bir kıpırdama uyandırdı. Acaba dedim sonra yok ya degildir kendimi umutlandirmim dedim ama bu sefer ki hissimcok kuvvetliydi. Sonraki günlerde kaşık agrisi oluştu hasta olacağım sandım test almıştım Bi yapayım dedim çift çizgi cikti aynı gün kanama geldi ama yerleşme kanamasiymis. 4 haftalikken miniğim gece uyandırdı burdayım dedi 🥰
nazli95 Ben normalde üşüyen biriydim. Aşırı sıcak basıyordu, özellikle uykuda. Adet olacakmış hissi hep vardı, rahim aşağı inmiş her an olacam zannediyordum bu yüzden 9 gün geçtikten sonra öğrendim ki öğrendikten sonra bile o his uzunca bir süre geçmedi.
Hayal23455 Akıntınız nasıldı kzlar ? Benim ağrım oluyo sürekli lavaboya gidiyorum leke falan yok akıntı oluyor ama sarı gibi şeffaf sümüksü yapıda
Anneymbnn tulay-01 merhabalar benim gebeliği hissedişim çok tuhaftı eşimle Resüm çekinmiştik zayıf yapılı uzun boyluyum ama resimde hamile Kadına benzettim kendimi çevreme söyledim 😅 on beş gün sonra bebe var dendi Çok şükür Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayı hissetmek büyük lütuf 🥰
Yenianne_1 tulay-01 aşırı bir koku hassasiyeti yaşadım ve sonralarında geçmek bilmeyen bulantı ve kusmalar 17. Haftamdayım şuan yeni yeni geçiyor bulantılarım Allaha şükür 🙏 ☺️
Emiliyaa tulay-01 bende adet olmadan once koku hassasiyeti cilek kokusu taa uzaktan cok guzel gelmishdi o an şuphelenmişdim☺️
tulay-01 Gulsahim benım de 3 gun yukselmıstı vucut ısısı bugnde bel ve kasık agrısı yanma gıbı bur kasık agrıs ama
mervesert0611 tulay-01 adet oldum olucam diye kasıklarım çok ağrıdı. Göğüslerim sızladı ve çok çok uyudum ben
Melikekar123 LamiyaCetinkaya valla bende aynısını yaşadım 6haftam bitene kadar adet sancısı gibi çektim koku hassasiyetiyle birlikte
pnarusluu tulay-01 valla acayip şekilde gögüsümde sızı hissettim birde mide yanmam çok vardı sağ kasık ağrımla birlikte sende nasıl belirtiler var
tulay-01 pnarusluu benım şuan uykusuzluk gecelerı var cnm bırde bel ağrısı basladı kasıklarımda agru var sanki yanma gibi bir ağrı var kasıkta normal mı bilemedim
Asilleyla tulay-01 Deli gibi koku hassasiyeti ve beraberinde kusma , halsizlik ve sürekli uyku hali, burnum arada kanıyordu daha 10. Hafta ❤️