kitty_zge Benazir_507 benim ilk gebeligimde gecikmeye 6 gun kala yapılan testlerden yapmıştım. Herhangi bir belirtim olmamıştı. Poztif ckıncada 2 gun sonrasına kan testi vermştim değerim 50 çkmştı
Ebus2045 tulay-01 benim ilk hamileligimdede hiç uyku sorunum olmamıştı her hamilelik farklı gercekten
Kirsehirli40 Bende 7 haftalik hamileyim bulantim çok oluyor ve canim hiç biseler yemek istemiyr sadce canımın istediği şeyler ve ara ara belim ve sirtim ağrır ve kasigim ağrır bunlar normal mi?
Kbr_sn tulay-01 2. Gebeliğin ilk ayindayim ilkinde yerleşme kanaması olmuştu bunda sadece duygu değişimleri var hatta hala hamile gibi hissetmiyorum 😂😂
Hayal23455 tulay-01 Hasret99 xbebegimx Kadriyecebeciii kzlar peki gebe olduğunu yeni öğrendiğinizde yine adet sancısı gibi kasık ve bel ağrınız oldu mu ?
Kadriyecebeciii Hayal23455 evet adet agrısı gibiydi iki gün çok şiddetliydi nerdeyse ağlıcaktım sonra kendılıgınden geçti hiç agrısı kesıcı kullanmadım
Hasret99 Hayal23455 adet ağrısı gibi değildi benim canım daha hafifti ama kişiden kişiye değişebilir bence ben öyle düşünüyorum
Yigit_Yagiz_Moms tulay-01 baş dönmesi burun kanaması idrarda koku ve idrarda tortu (ip gibi).sonraki gün adetim gecikti zaten
Zekiye45- Ben hiç bişey anlamadım sadece adetim gecikti iki gün ama adet düzensizliğim vardı ve kasık ağrım vardı ama adet ağrısı gibiydi hiç şüphelenmedim şuanda şükür 9+0 hatftalıkım🌸🥰
elmas34 tulay-01 göğüslerde adet döneminden farklı olan bir şişme ve hassasiyet birde vücut sıcaklıgım cok yükselmişti
Kdr1903 tulay-01 göğüslerim kasıklarım aşırı ağrıdı aşerdiğimi fark ettim regl 2 gün gecikti test yaptım erken gebelik testi çıktı 3 haftalıkken öğrendim ben
Tatlicilek tulay-01 göğüslerim sertlesti sanki morarmis bi yere dokununca acır ya öyleydi, adetim zaten gecikirdi benim yine gecikti sandık tabi, onun dışında iştahım deli gibi artti, tatlı diye kuduruyodum. Adet belirtileriyle aynı aslında :)