Hasret99 benım daha cok yenı dub tekrar beta yaptırdım 2028 cıkt degerı uykusuzluk ve bel agrısı cok var bulantım yok ama cnm

tulay-01 bulantın olmaması çok iyi canım inşallah da olmaz benimde olmamıştı çok şükür benimde öğrendiğimde ilk beta 2067 di uykusuzluk bende gece çok kalkıyorum bel ağrısı da ayakta çok durunca yapıyor 🥰

Hasret99 peki sana kaç haftalık dedi beta değerinle cnm benım doktor 10 gub sınra gel dedı hcbursey demedi sadece degerım 2028

tulay-01 4+3 dü canım dr öyle demişti keseyi görmüştük ama ben her hafta gittim neden dersen Troid hastasıyım bazen kese oluşuyor ve bebek oluşmayabiliyor demişti doktorum o yüzden sık gittim ama senin durum farklı 10 gün normal daha net biley söylemek için 10 gün sonra demiştir 💕

Hasret99 gecmıs olsun cnm ben ilk hamıleliğmi 24 mayısta öğrendim beta testi 422 cıktı burde dun yaptım et testi 2028 cıktı takıp edilmesi gerekıyır diyorlar

tulay-01 inşallah canım hayırlı haberlerle gel ben dua ediyor olucam ikinize de Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕🌸

tulay-01 Benim inanılmaz regl ağrım olmuştu, hatta regle birkaç gün kala sık sık tuvalete koşuyordum regl oldum diye. Mide bulantısı, sigaradan tiksinme, koku hassasiyeti vs fark edilmemesi zor bir şeydi yani. Günüm geçince de test yaptım koyu çift çizgi çıktı. Benim adetim düzensizdi, 2 hafta da geciksem belirti olmadan şübhelenmezdim😂😂