• Gebelik
  • Mide bulantısına ne zaman soonnn 🙁

@BurcuuA canım inşallah benim gibi olmazsın ☺️ Halsizlik falan azalıyor yanmalar da geçti ama bu sefer de vücut ağırlaştığı için ağrılar ve çabuk yorulmalar başlıyor 🤗
    BurcuuA 10 11 haftalkkken 2 3 kez yasadim birdaha hic olmadi suan 23 haftaligim allaha bin şükür 🤗 sadece ilk 2 at asiri halsizlikten agliyordum 😶
      BurcuuA 12. haftya girdim birden kesildi miğde bulantım, Allah yardımcın olsun canım😘
        NurDemir bulantı yanmalar geçsin bişeyler yemeye başlayım da ağrılara bi nevi dayanırım yine bu hem beni halsiz hem ilerde bebeğe yetmez yediklerim korkum o yüzden
        Schr ben yataktan kalkamadım çok kötü oldum allah kimseye yaşatmasın artık safra çıkarmaya başladım doktor hap verdi o daha kötü yaptı beni
          BurcuuA canım 14 haftalığım ve kesildi . Çok yediğim zaman bulanıyor sadece :)
            BurcuuA bulantım varken aç uyuduğumu bilirim, yemeğe korkardım😫 ama doktor elevit vitamine başladı ve iştahım açıldı😬
              Metehanliya bulantım geçsin diye hap verdi o daha kötü yaptı beni henüz başka bi hap vermedi kontrole kadar daha da zorlarsa artık bana da hap yazsın dayanması zor bazen dayanılmaz oluyor ölüyor gibi oluyorum mide yanmasından
                BurcuuA benim doktorum hiçhap vermedi, senin bulantın olunca ben seviniyorum, bebek güzel gelişiyor demekki dedi😬😬 geçer canım sabret, leblebi,naneli sakız bana iyi gelmişti.
                  Metehanliya aaa bulantı olunca bebek iyi mi gelişiyormuş o zaman bulansın ne diyim 😁 bana da iyi geliyor naneli sakız yulaflı bisküvi falan
                    sahra_c bazıları çok bulantılı bazıları ise hiç anlamadan geçirebiliyormuş umarım seninde öyle olur çünkü çok zor bi durum