BurcuuA Metehanliya aaa bulantı olunca bebek iyi mi gelişiyormuş o zaman bulansın ne diyim 😁 bana da iyi geliyor naneli sakız yulaflı bisküvi falan
BurcuuA sahra_c bazıları çok bulantılı bazıları ise hiç anlamadan geçirebiliyormuş umarım seninde öyle olur çünkü çok zor bi durum
Rabiaydrm sahra_c benimde gecem gündüzüm belli değildi bulantilardan birşey ağzıma alınca hemen çıkıyordu çok zayıflamıştim artık dayanacak gücüm kalmamıştı ama şuan gayet iyiyim dördüncü aydan sonra geçiyor kiloda aldım 🙂
blackberry118 BurcuuA 41 haftalık hamileyim. Gece 1den beri ağız dolusu kusuyorum. Dermanim kalmadı öyle soyliyim
blackberry118 Rabiaydrm Artık miad aşımı bi gebelik tabiki belli. 12. Haftada belli olmuştu. Erkek bebegim.
Haticeeed Bende 9 haftalik hamileyim 4. haftadan beri mide bulantilarim gecmiyor artik kusmakdan vicudumda su kalmamis 4 gündür hastanede yatıyorum serumlarla besleniyorum
Hayalvemasal00 BurcuuA ah canm benim. Ben 7 haftalik basladim bulanti kusmaya. Ve 4. Ayin sonlari ancak bitti. Yani 5 ve 6 ay cok rahattim. 3. Trimester dada ağırlaşmaya başlıyor insan. Herkesin bunyesj de bir degil umarim seninki cabuk gecer canim
BurcuuA Hayalvemasal00 inşallah geçer canım allah hepimize kolaylık versin kucağımıza almayı nasip etsin
Cnnakbb BurcuuA bende 15 haftalık oldum ne zaman bitecek diye merak ediyorum ilk üç ay dolana kadar mahvoldum şimdi biraz daha iyiyim çok şükür ama tamamen bitsin istiyorum + 3. Hamilelik
Migrenligebe BurcuuA benim 14. Hafta gibi bitti bulantilar. Ama tuhaf bi sekilde bulantilarim bitince kusmaya basladim. 1-2 hafta da o surdu. Bulanti icin bulanti onleyici bileklik kullandim ben, gercektennise yaradi tavsiye ederim
Sakine123 BurcuuA benimde sabah bide gece yatmadan midem bulaniyordu doktor hap verdi simdi hem bulanmiyor hem daha cok yemek yiyebiliyom..
blackberry118 Sakine123 Ee ultrasonda görünüyor ben baska nasıl anlayabilirim ki. Hic bir gebelik belirtisi cinsiyet hakkında fikir vermez. Her gebelik farklıdır. Detaylı ultrasonda net görünüyor organları.
Btlll BurcuuA benim 18. Haftadayım anca yeni yeni tamamen geçmeye başladı biraz zorluyor bulantı inşşlh geçer sennde