Glsm_19 yumurtlama günüm 20 mayıstı adet tarihimde yarın erken mi varmişim aşkında bademciklerimde enfeksiyon vardı onun için gittim orada baktırdım

Zeyno0163 benimde tarihler böyle erken gebelik yaptım bana da mı erken yarın adet günüm üzülüyorm negatif diye

ferhpnar bende öyle canım bir yılı aşkındır uğraşıyoruz olmuyor ilk evlendiğim ay kimyasal yaşadım bidaha hiç olmadı gerçekten insan çok yoruluyor bu dönemde hiç bişeyimiz yok eşiminde benimde ama olmuyor işte demekti zamanı var bakalım yarın adet olacakmıyız inşallah vardırrr ikimizdede canım 😔🌸

Glsm_19 çok şükür benim bi oğlum var ama 2. Bebeğim kürtaj oldu en son muaynede bi sıkıntı yok dedi bu ay da adete 8 gün kala yumurtlama oldu ay inşaallah vardır kuzum ya sağlıkla sıhhatle inşaallah

ferhpnar şuan bişey yok kuzum ama yatını da bekleyeceğim İnşallh rabbim kalbimizdekini verir

Glsm_19 benimmde sancılarım var belim karnım çok ağrıyor olacak gibiyim sabah test yaptım negatif

ferhpnar benimde aynı canım rabbim hayırlsını nasip etsin inşallah canım ya

ferhpnar yok canım daha bişey ama sağ kasığımda bi ağrı girdi neden bilmiyorum sende varmı bişey

Glsm_19 benim de öyle adet sancısı geçti sağ kasığımda ağrı var bacağıma vuruyor bazen şiş saplanır gibi

Glsm_19 akıntın var mı ben olcak gibiyim akıntım çok yoğun bugün yine test yaptım negatif daha da pozitife dönmez heralde. 3. Gün bugün