ferhpnar Glsm_19 çok şükür benim bi oğlum var ama 2. Bebeğim kürtaj oldu en son muaynede bi sıkıntı yok dedi bu ay da adete 8 gün kala yumurtlama oldu ay inşaallah vardır kuzum ya sağlıkla sıhhatle inşaallah
ferhpnar Glsm_19 benimmde sancılarım var belim karnım çok ağrıyor olacak gibiyim sabah test yaptım negatif
Glsm_19 ferhpnar yok canım daha bişey ama sağ kasığımda bi ağrı girdi neden bilmiyorum sende varmı bişey
ferhpnar Glsm_19 benim de öyle adet sancısı geçti sağ kasığımda ağrı var bacağıma vuruyor bazen şiş saplanır gibi
ferhpnar Glsm_19 akıntın var mı ben olcak gibiyim akıntım çok yoğun bugün yine test yaptım negatif daha da pozitife dönmez heralde. 3. Gün bugün
Glsm_19 ferhpnar herşey nasip canım evet çok yoruyor insanı çok üzüyor ama rabbimizin bi bildiği var demekki daha güzelleri için bekletiyor bizi rabbim bizede nasip eder İnşallh. Bende de hala bişey yok
ferhpnar Glsm_19 öyle tabi ama ne bileyim bi yanım hüzünlü bi yanım teslimiyet kürtaj olduğum bebeğim hemen olmuştu ilk aydan bu neden olmuyor diye düşünmüyor değilim .
Glsm_19 ferhpnar yok canım olmadım benımde akıntım var ve arada ağrı gırıyor geri gidiyor bakalım ne olacak. Bugün 4. Gün hala bişey yok