• Doğum Hikayeleri
  • ÇİĞLİ EAH REZALETİ NORMAL GİDEN DOĞUMUN SON ANDA SEZERYANE DÖNMESİ (HASSAS)

Öncelikle herkese merhabalar üzgünüm sinirliyim şaşkınım öncelikle 26 mayıs saat 4 gibi yatışım yapılmıştı sancım açılmam vardı çok da mutluydum normal doğum yapacağım için hatta post açıp odayı falan paylaşmıştım ebe hanımlar açılmam hızlansın diye alttan proges diye bir fitil vermişti hem kendi sancım hem fitilin sancısı aşırı dayanılmaz bir hal alıyordu sürekli alttan muayne ve nst kontrolü oluyordum ebeler hep olumlu şeyler söylüyordu ta ki sabah 7:20 gibi doktor vizite gelene kadar meğersem nst cihazında sorun varmış ama ebeler farkına varmamış bebeğin kalp atımı geceden beri azmış üstüne birde kakasını yapmış yani doktor vizite gelmese Allah korusun belki de bebeğimi kaybedecektim beni apar topar sezeryana aldılar neye uğradığımı şaşırdkm Allah razı olsun doktor da çok korktu olabildiğince hızlı davranmışlar hem spinal hem genel aldım sanırım çünkü spinal verdiklerinde hissediyordum hala acıyı sonra tamamen uyuttular hala 7.46da bebeğim doğmuş hala göremedim ayaklanamadığım için henüz ilk gebeliğimdi belki bende hatalıyım sormam gerekirdi ama hiç beklemezdim ve çok üzüldüm ilk doğumumun bu şekilde tramvatik olmasını hiç istemezdimm bütün hamilelere sağlıklı doğumlar diliyorum Allah hepinizi işini iyi bilen ve dikkatli davranan ebeler doktorlarla karşılaştırsın inşallah

ArvenMom, başlığı ÇİĞLİ EAH REZALETİ NORMAL GİDEN DOĞUMUN SON ANDA SEZERYANE DÖNMESİ (HASSAS) olarak değiştirdi.

Nihlal cok gecmiş olsun bu hastanelerin rezillikleri nedir böyle başka bir bayanın daha hikayesini okudum mahvoldum Vala insan artık endişe eder oluyor hastaneden bile

Nihlal cok gecmis olsun, biran once kavusup herseyi geride bırakıp saglikli gunler yasarsiniz insallah 🙏

reisMom Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kimse böyle bir sorun yaşamaz 🥹

Bende orda doğum yapmayı düşünüyordum ama şu an acayip korktum :(

atamomy ben aslen izmirli değilim eşimin görevi gereği geldim çoğu arkadaşımız burda doğum yaptı ve hepsi çok memnundu bende bugüne kadar çok memnundum Allah herkesi iyilerle işini dikkatli yapanlarla karşılaştırsın inşallah 🥹

Nihlal amin arkadaşım amin Rabbim kimseye yaşatmasın sizlere de bol şifalar versin tez zamanda inş 🤲🤍

Çok geçmiş olsun bebeğinizin durumu nasıl iyidir inşallah. Ve doktor nasıl fark etti kakasını yaptığını falan ne yaparak anladi ebelerin yapmayip da onun yaptığı?

LionsMom çok teşekkür ederim bebeğin durumu çok şükür iyiymiş tedbir amaçlı yoğun bakımda kalıyormuş nasıl anladı bilmiyorum çok garip bir süreçti gerçekten Allah kimseye yaşatmasın kağıtları bile imzalatmadan apar topar koşa koşa götürdüler beni spinalle hemen uyumadım sonra komple uyutmuşlar yani düşün 7.30 da bana sezeryana alınıyosun dediler 7:46 bebeğin doğum saati Allahım kimseye yaşatmasın🥹