Öncelikle herkese merhabalar üzgünüm sinirliyim şaşkınım öncelikle 26 mayıs saat 4 gibi yatışım yapılmıştı sancım açılmam vardı çok da mutluydum normal doğum yapacağım için hatta post açıp odayı falan paylaşmıştım ebe hanımlar açılmam hızlansın diye alttan proges diye bir fitil vermişti hem kendi sancım hem fitilin sancısı aşırı dayanılmaz bir hal alıyordu sürekli alttan muayne ve nst kontrolü oluyordum ebeler hep olumlu şeyler söylüyordu ta ki sabah 7:20 gibi doktor vizite gelene kadar meğersem nst cihazında sorun varmış ama ebeler farkına varmamış bebeğin kalp atımı geceden beri azmış üstüne birde kakasını yapmış yani doktor vizite gelmese Allah korusun belki de bebeğimi kaybedecektim beni apar topar sezeryana aldılar neye uğradığımı şaşırdkm Allah razı olsun doktor da çok korktu olabildiğince hızlı davranmışlar hem spinal hem genel aldım sanırım çünkü spinal verdiklerinde hissediyordum hala acıyı sonra tamamen uyuttular hala 7.46da bebeğim doğmuş hala göremedim ayaklanamadığım için henüz ilk gebeliğimdi belki bende hatalıyım sormam gerekirdi ama hiç beklemezdim ve çok üzüldüm ilk doğumumun bu şekilde tramvatik olmasını hiç istemezdimm bütün hamilelere sağlıklı doğumlar diliyorum Allah hepinizi işini iyi bilen ve dikkatli davranan ebeler doktorlarla karşılaştırsın inşallah