GizemKadirr Mervosssse hareketim cok kisitlandi benim bide 2.5 yasinda bi fıstıgım daha var. Zorlanmamak elde degil 🤦🏼♀️
Mervosssse GizemKadirr Allah kolaylık versin bir an önce sağ salım sağlıklı bir şekilde kavuşun evladınıza🙏🏻🙏🏻 1 günün bile değişimi oluyormuş son günlerde. Derlerdi de inanmazdım. Eskiden hafta hafta agirlasirdim şimdi gün gün ağırlaşıyorum. Rabbim kurtarsın bu yolda olan herkesi 🐣🥰🙏🏻
GizemKadirr Mervosssse aminn canim benim cümlemiz kavusalim insallahh. 🙏🏻🙏🏻 dedigin gibi hergun ayri bisey rabbim kolaylik versin su son zamanlarimizda 🙏🏻
Ipek_2017 35+2 bizim de . Sezeryan olucam bu hafta gün verir 20 Haziran evlilik yıldönümüm . O zamana rica edeceğim bakalım nasip 🤲🏼💓
Gamzeizmir35 38+0. Uygulamaya göre son 14 gün. Aklım çıkıyor 38 de gelir diye. Doktorum hastane değiştiriyor 2 gün once ayrıldı. Yenisine bu hafta başlayacak. 🫣 düşünmemeye çalışıyorum strese girmemek için.
542854 Mervosssse bizde Allah’ım izniyle 5haziranda gün almaya gidicez Haziran sonuna denk geliyor doğumum daha doğrusu kurban bayramına erken gelmezse tabi bizimki ara ara sancilaniyorum cunku
8542vg Mervosssse bende 36.3ama Haziran 14e gün verdi doktorum 39haftadan önce almıyoruz dedi devlet hastanesi olduğu icinmi bimiyorum siz ozeldemi olacaksınız doğumu
542854 Mervosssse amiiin amiin pek umudum olmasada gününü bekleyeceğine dair yokluyor beni arada da 😂🥰🙈
Yaglioglu Ipek0204 ben de 35+2 yim kızımın adı da ipek olacak inşallah:) doktor 30 Haziran dedi ama doğum pozisyonu almış o kadar beklemez dedi. 2-3 haftaya kalmaz doğar benim minnoş