GizemKadirr Mervosssse bizimde bi aksilik çıkmazsa 10 haziran 🥰 2. Kızıma kavuşacağız. Su gibi gecsin zaten çünkü artik cok zor hersey 🫢😁
Mervosssse GizemKadirr evet artık bitsin bu yolculuk çünkü çok zor olmaya başladı nefes almak bile 🥹🥹
MelikeBlbl16 Ben de 35+3 teyim. Bebek kendini doğuma iyice hazırladı dedi doktorum. İlk gebeliğim daha hicbir sey anlmadan biticek sanki. İnşallah normal istiyorum öncelik olarak🫠
Kubra-ulas Mervosssse 20 gün kaldı 😄 ama ben hala doğuracağıma hala inanamıyorum. Sanki hep karnımda besleyeceğim onu 😄
Aralif Kubra-ulas Benim 6 gün kaldığı halde myle hissediyorum sanki hep böyle yaşıcakmışız doğmucakmış gibi 😂😂 benimki bide uzattı iyice 39+2 ondan kaynaklıda olabilir😂
GizemKadirr Mervosssse hareketim cok kisitlandi benim bide 2.5 yasinda bi fıstıgım daha var. Zorlanmamak elde degil 🤦🏼♀️
Ecehannn Biz 14 Haziran diye kararlaştırdık ama sanırım daha erken olacak 8 Haziran son kontrolüm o gün alsın doğuma bitsin artık bu çile modundayım 😂
-Gr- Kızlar bebislerin kilosu nedir benim doktorum illa 37 haftayi bekliyor gun vermek icin insallah bu hafta alcaz
Kubra-ulas Aralif hepsi sağlıkla vaktinde gelsin ☺️ Son haftalar geçmez derlerdi gerçekten de geçmiyor 😄
Aysee-64 ebrutrn bende 5 haziranda kızıma kavuşcam nasipse rabbim evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲