Yaglioglu Ipek0204 ben de 35+2 yim kızımın adı da ipek olacak inşallah:) doktor 30 Haziran dedi ama doğum pozisyonu almış o kadar beklemez dedi. 2-3 haftaya kalmaz doğar benim minnoş
Ipek_2017 Yaglioglu biz de 32+2 yiz adım ipek , kızınıza çok güzel bir isim seçmişssiniz 🤍 ben 24 yıldır çok memnunum. . sağlıkla adıyla yaşasın 💓
gokcegokce 2.sezeyanım 12 haziran gün verildi❤️ 38+4 te alıncak ve doktoruma kalsa dahada geç alıcak 🤭 ki bana kalsa bu kız gelir ösanırum doktordan doktora değişiyor durum
71oyku81 gokcegokce merhaba benimde planli 12 haziran gun aldik ayni gun olucak aksilikolmazsa sanirim 38+5 denk geliyor benim de doktora kalsa 40 haftayi bekleyelim dedi bakalim
Elisanne Mervosssse Son 19 gün 37+3 günlük hamileyim. Heyecan korku sevinç hepsi bir arada 🩵 Nefes alamıyorum yürüyemiyorum bir an önce doğsun istiyorum ve ishalim sürekli geçmiyor bu da doğum habercisiymiş inşallah en kısa sürede en kolay doğum şekliyle kucağıma alırım /alırız 🥺🩵
gokcegokce 71oyku81 Bazı doktorlar 38 öncesi bebeklerin kolik olduğunu söylüyor ki ilk bebegim özel seveplerden 37 de alındı ve kolikti zor bir süreçti😅 o sebeple gık diyemiyorum❤️ hepsi sağlıkla gelsin hepsinin süreci serüveni farklı 🙏🏻
71oyku81 gokcegokce amin canim ins tesekkurler 38 haftayi gecmis oluruz ins kolik olmaz ilkinde hic yasamadim ama hayırlısı saglikliolsunlardq
Sd14 18 Haziran normal doğum görünüyor haftaya kesinleşecek ne şekilde olacağı normal görünüyor şimdilik ama daha önce gelecekmiş gibi hissediyorum nedendir bilmiyorum 8-10 u gibi 😅😅
542854 Mervosssse amiiin amiin pek umudum olmasada gününü bekleyeceğine dair yokluyor beni arada da 😂🥰🙈
GizemKadirr Mervosssse aminn canim benim cümlemiz kavusalim insallahh. 🙏🏻🙏🏻 dedigin gibi hergun ayri bisey rabbim kolaylik versin su son zamanlarimizda 🙏🏻