Boydan elbisemi ama tesetturluyum etek penye seklindemi????
Kizlar normal doguma gitseniz ne giyersiniz ya 40+1 acillll❤️👶👶
Mldaaa ne giyersen giy tek kullanımlık önlük giydiriyorlar zaten sadece rahat bir terligin olsun yeter
- Düzenlendi
Mldaaa özele gitmiyorsanız önlük giydirmiyorlar. Ben devlette doğum uaptım boydan gecelik almıştım ama doğumdan önce altında hiçbi şey olmasın diyorlar sık sık kontrol ediyorlar alttan çünkü. nst bağlandığı da alttan devamlı açmak sıkıntı olmuştu örtü vermişlerdi ama etek bluz giymek daha mantıklı
Puhu_ishak
Her devlet Hastanesi’nde vermiyolar önlük özellerde veriliyor. Bana verilemedi mesela
Mldaaa altı kaymayan terlik olsun yeter.
Doğuma gittiğinizde yatışınız yapıldığında oradan önlük veriyorlar onu giyiyorsunuz.
Mrvsmt2502 devlette de veriliyor. Zeynep kamilde veriliyor hiç değilse 🙂
Devlette doğum yapcam inşallah Ebemiz boydan elbise ve hasta bezi istedi sadece elbise giydirip akıntı vs lere karşıda bez bağlattırıyolarmış
Mrvsmt2502 ben de devlete gidiyorum tek kullanımlık siyah önlük veriyirlar incecik bişi kendi kiyafetinle doğumhaneye girmek yasak hatta
@Puhu_ishak bazi devletlerde vermiyorlarmis neyse artik bende hastaneye soraym yapmazsam pztesiye kadr dogum
zeynozey benimkinde verilmedi maalesef hastaneden hastaneye değişiyor sanırım uygulama 🤷🤗
Puhu_ishak benimkinde verilmedi maalesef hastaneden hastaneye değişiyor sanırım uygulama 🤷🤗 hatta geceliğim kan olmuştu üstümü değiştirememiştim bile doğumdan önce
zeynozey valla önlük giyecek halim yoktı kendı elbise pijamamla dogurdum 😂
Mldaaa normal kıyafetle gitmiştim tunik pantolon ama orda soyundurdular komple ameliyat önlüğü gibi bişey giydirdiler sadece ustteki camasirim kaldi dogumdan sonrada zaten pijama giydim
Mldaaa ben devlet hastanesinde doğum yaptım. Bir tek başımda yazmam kaldı. Çıtçıtlı önlük giydirip kıyafetleri poşete koyup yakınlarıma verdiler. Doğumhanede erkek olmadığı için ilerleyen saatlerde yazmamı çıkardım.
Mldaaa devlette ikk dogum yaptim ikiside önlük verdi dogum bitip odana gelince cikariyosun zaten