Laleozkan_09 Mldaaa altı kaymayan terlik olsun yeter. Doğuma gittiğinizde yatışınız yapıldığında oradan önlük veriyorlar onu giyiyorsunuz.
Reyadi Devlette doğum yapcam inşallah Ebemiz boydan elbise ve hasta bezi istedi sadece elbise giydirip akıntı vs lere karşıda bez bağlattırıyolarmış
Bet1 Mldaaa önlük veriliyor canım canım onunla yatisin yapılıyor birde hangi hastane hastaneden hastaneye de değişebilir. Doğum yapacağın hastaneyi araştır Ankara’da devlet Hastanesi’nde önlük giyiliyor
Puhu_ishak Mrvsmt2502 ben de devlete gidiyorum tek kullanımlık siyah önlük veriyirlar incecik bişi kendi kiyafetinle doğumhaneye girmek yasak hatta
Mrvsmt2502 Puhu_ishak benimkinde verilmedi maalesef hastaneden hastaneye değişiyor sanırım uygulama 🤷🤗 hatta geceliğim kan olmuştu üstümü değiştirememiştim bile doğumdan önce
Mldaaa @Puhu_ishak bazi devletlerde vermiyorlarmis neyse artik bende hastaneye soraym yapmazsam pztesiye kadr dogum
kadertugrul7 Mldaaa normal kıyafetle gitmiştim tunik pantolon ama orda soyundurdular komple ameliyat önlüğü gibi bişey giydirdiler sadece ustteki camasirim kaldi dogumdan sonrada zaten pijama giydim
Lavantakokusu64 Mldaaa ben devlet hastanesinde doğum yaptım. Bir tek başımda yazmam kaldı. Çıtçıtlı önlük giydirip kıyafetleri poşete koyup yakınlarıma verdiler. Doğumhanede erkek olmadığı için ilerleyen saatlerde yazmamı çıkardım.
melike098 Mldaaa devlette ikk dogum yaptim ikiside önlük verdi dogum bitip odana gelince cikariyosun zaten