Vaveylaanur Arkadaşlar gebelik şekerini diyetle düşüren insüline başlamayan var mı? Değerleriniz kaçtı ve ne kadar sürede düştü
femme Vaveylaanur diyetle düşmüyor muhakkak bi öğün ac yada tok aynı cikiyor ben 2 3 hafta sonra sanırım insüline başladım. Simdi onu vuruluyorum yine arada yüksek çıkıyor ama kontrol altindayim bebek iyi şimdilik 32 haftamız bitti
Gulirmak Vaveylaanur benim diyetle düştü şuan kontrol altında diyet listesinin dışına çıkmadığım takdirde
Vaveylaanur femme doktor 2 hafta diyet yapmamı düşeceğini söyledi eğer düşmezse insülin başlıycaz dedi
Vaveylaanur Gulirmak değerleriniz neydi ve ne kadar, sürede düştü ben 2 gündür, diyet uyguluyorum hala aynı
Gulirmak Vaveylaanur aç 99 yüklemeden sonra da 182 çıktı sınırda demişti doktor şuan aç 90 tok 110 115 arası çıkıyor
Gulirmak Vaveylaanur bol su için ve yürüyüş yapın diyetisyen ne kadar idrara çıksan o kadar vücuttaki şekeri atarsın dedi
Vaveylaanur Gulirmak peki bu 2 değer arası kaç gün oluyo yani bana 2 hafta diyet yap gel dedi ya 2 haftada düşer mi cidden
Vaveylaanur Gulirmak aynen hergün yürüyorum suyuda 2.5 litre tüketiyorum ama benimki sanırım biraz yüksek sizinkine göre
Gulirmak Vaveylaanur daha yeni başladınız diyete belki ondan kaynaklıdır hemen düşmemesi doktorunuz ne diyor bu konuda
Vaveylaanur Gulirmak dediği şey bu değerlere göre diyetle düşer 2hafta diyet yap gel eğer düşmemiş olursa insülin başlarız dedi bu kadar
Vaveylaanur Gulirmak birde son birşey sorayın tokluk kan şekerini yemekten 1 saar sonra mı yoksa 2 saat sonra mı ölçmemiz lazım
Gulirmak Vaveylaanur diyetisyen 1 saat sonra dedi sağlık ocağındaki ebe 2 saat dedi 🤷♀️bende 1 saatti biraz geçiriyorum