2 gün oldu diyet yapıyorum hala aynı çıkıyo bi düşme yok

Vaveylaanur diyetle düşmüyor muhakkak bi öğün ac yada tok aynı cikiyor ben 2 3 hafta sonra sanırım insüline başladım. Simdi onu vuruluyorum yine arada yüksek çıkıyor ama kontrol altindayim bebek iyi şimdilik 32 haftamız bitti

femme doktor 2 hafta diyet yapmamı düşeceğini söyledi eğer düşmezse insülin başlıycaz dedi

Vaveylaanur benim diyetle düştü şuan kontrol altında diyet listesinin dışına çıkmadığım takdirde

femme değerleriniz kaçtı peki aç tok insüline başlamadan önce

Gulirmak değerleriniz neydi ve ne kadar, sürede düştü ben 2 gündür, diyet uyguluyorum hala aynı

Gulirmak aynen hergün yürüyorum suyuda 2.5 litre tüketiyorum ama benimki sanırım biraz yüksek sizinkine göre

Gulirmak peki bu 2 değer arası kaç gün oluyo yani bana 2 hafta diyet yap gel dedi ya 2 haftada düşer mi cidden

Vaveylaanur daha yeni başladınız diyete belki ondan kaynaklıdır hemen düşmemesi doktorunuz ne diyor bu konuda

Gulirmak dediği şey bu değerlere göre diyetle düşer 2hafta diyet yap gel eğer düşmemiş olursa insülin başlarız dedi bu kadar

Gulirmak birde son birşey sorayın tokluk kan şekerini yemekten 1 saar sonra mı yoksa 2 saat sonra mı ölçmemiz lazım