Roses44 Deletedmom_49 Allah’ım yardımcın olsun canım.Bebisin biraz orada kalacak ama inanıyorum ki kucağına alacaksın.Bendede geçmeyen enfeksiyon var dünya kadar antibiyotik kullandım bugün gittim bana artık ne yapacağını bilemedigini söyledi doktor enfeksiyondan çok zor geciyor günler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gdmr Roses44 canım enfeksiyon belirtin neler?? benimde verdı dün bi şase toz içtim geçmiş midir bilmiyorum ya of haftaya cuma kontrolüm var bugün devamlı değil ama ara ars kilodum ıslanıyor onunla mı alakalı acaba…
Deletedmom_49 Roses44 canım Çok sıkıntılı o enfeksiyon varya o !!! İnşallah geçer ben de kutu kutu kullandım doktor sezaryen yaparken bile dedi enfekte olan yeri görmüş bana zararı dokundu ama benim durumla sizinkiler bir değil sakın korkmayın ama inşallah geçer o enfeksiyon illeti
Roses44 Gdmr canım idrar tahlilinde çıktı onun dışında sarı akıntı ve idrarı tam yapamıyorum mutlaka sonrasında bir iki damla geliyor sonra yine idrarim geliyor yatana kadar heralde 30 kez çıkıyorum lavaboya
Fatmadan Deletedmom_49 Canım benim güçlü anne 💪🏻🫶🏼 bebişine şu an çok iyi bakılıyordur eminim o kuzular zaten en baştan beri anneleri gibi mücadeleci güçlü bebekler bizim için hiçbişey hiç bir zaman güllük gülistanlık olmadı zaten bizler de gücümüzü burdan alıyoruz 🧡 senin de bebişini hastaneden sağ Salim kucağına verdikleri ve evine götürdüğün günler gelecek ben inanıyorum az sabır canım benim dualarım seninle
Fatmadan meliiisoz Canım benim kıyamam sana korkma annesi sen korkunca kuzu da hissediyor bizler o kadar zor şeyler yaşadık ki bu korkular bizim için çerez her şey çok güzel olacak bak göreceksin bi bakmışsın meleğin mis kokusuyla kucağında ben hissediyorum az kaldı 💜
Deletedmom_49 Fatmadan ah canım benim güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim inşallah. Gerçekten bizim mücadelemiz çok erken başlayıp sonuna kadar da devam edecek türden. Güçlü olmasanda sırf bebeğim için güçlü olmaya çalışıyorum. Savaşçı miniğim Allahıma emanet ediyorum.🤲🏻🤲🏻 güzel günler yaşatsın rabbim herkese
Fatmadan Kızlar bir de bişey sorucam benim bugün 1-2 kez kasılmam oldu yani kasılmadan kastım ağrı sızı yok sadece bebek kendini sağ tarafa topladı sizce bu haftalarda normal mi artık ne sıklıkta olursa korkmalıyım 31+4 oldum 🙄
Roses44 Deletedmom_49 canım perinatoloji doktor bile hani ne yapacağını bilemiyor antibiyotik çok fazla kullandım öyle böyle değil damardan iğne olarak bile sonra tekrarlıyor vücudum üretiyor olabilirmiş anlamadım ama beni mahvediyor ağrım sızım bitmiyor bu yüzden
Deletedmom_49 Roses44 evet antibiyotiklerde direnç kazanıyor fayda etmiyor su ilaç ne yaparsan yap geçmeyince geçmiyor geçse tekrarlıyor bu illete çare yok zarardan başka bir şey yaptığı yok
Roses44 Deletedmom_49 evet canım ayrıca bir sürü fitil kullandim yok hep akıntı var vajnal kültür baktirmistim ondada candida mantarı çıktı hala akıyor içerisi hep beyaz akıntı fitiller antibiyotikler artık etki etmiyor
Servikal Deletedmom_49 canım benim bebişin iyi olacak allahın izniyle o akıntılara ragmen altı bucuk aylık doğurman bile mucize 🙏kalbini ferah tut
Hilalykn Selam kızlar bende 18 haftalık hamileyim. 2 hafta önce serklaj oldum. Şuan iyiyim. Ağrım sızım yok. Ama akıntım oluyor. Yorumlarınızı okudum enfeksiyon belirtisi sanırım. Bende enfeksiyon varmıdır ki?
Deletedmom_49 Hilalykn sakın ihmal etme sürekli baktır enfeksiyona tamam mı akıntı ben de de çok oldu o akıntılar Allah korusun zamanla akıntılar zarar verebiliyor tahriş edip
Roses44 Hilalykn evet canım serklajdan sonra 10 günde bir idrar tahlili kültürü istedi benden doktorum sende ihmal etme çünkü dikişin kendiside enfeksiyon yapıyormuş öyle dedi doktorum
Hilalykn Çok teşekkür ederim. Salı günü idrar tahlili vermiştim. Eğer enfeksiyon olsaydı orda çıkar mıydı ?
Bebek90 Hilalykn merhaba şu an 20+5 haftalığım serklajlıyım da siz kanda crp falan da baktırıyor musunuz
meliiisoz @Fatmadan canım benim inşallah yarın kontrolde söylücemm doktoruma cumartesi alalım dicem😢💖