Merhaba, ben serklajlı değilim konumla alakalı forum da bulamadım ama sizlere danışmak için yazıyorum. Yazıları en başından beri okudum. Buradaki herkes sağlıkla doğurmak için mücadele ediyor 🙄 benim ilk 10. Haftalarımda kanamam oldu kesenin arkasında ve geçti. Sonrasında düşük riskim kalmadı. Çok şükür bugünlere kadar sağlıkla geldik. Şu an 28+1 im. İlk pazar günü kanlı lekeli akıntım oldu. Pazartesi doktoruma göründüm progestan iğne başladık yine. Fakat salı günü gaz sancısı sandığım kasilma ile birlikte karnımda düzenli olarak sertlesmeler başladı. Çarşamba tekrar kontrolüm vardı ve bu sefer rahim ağzında çok az bir açılmam olduğu tespit edildi. Serviks uzunluğu da 27 mm idi. Hemen doktorum tedaviye başladı. Serumlar iğneler fitiller antibiyotik vs. Bu şekilde doğumu durdurmak için çabalıyoruz. Bugün serviks uzunluğu 40 mm olmuştu. Kasilmalarim da geçti gibi çok şükür ama tabii ki bu surede yatıp dinleniyorum. İster istemez de korkuyorum. Bu haftalardan başlayıp normal zamanda doğum yapan var mı acaba?🙈 35 e kadar kalsam yine şükredecegim. Insallah buradaki herkes zamanında ve sağlıkla bebislerini kucağına alır. Şimdiden çok teşekkür ederim🤍