Servikal Gzo sana neden stent takılmadı ablam takmıstı stent ama yanlış teshisle karın ağrıları çoktu böbrekten şüphelendiler meğerse, sezeryanda doktor fark etmiş tüpleri ters dönmüş ondan sancıları oluyormus doktor dedi.
Crocus20 Deletedmom_50 çok teşekkür ederim canım 🥰 inşallah sağ salim doğsunlarda bunlarda küçük ayrıntı olsun 😇
Deletedmom_50 Crocus20 aminn inşallah canım benim inşallah cumlemizinki Rabbım kimsenin kucağını boş koymasın
Fatmadan Deletedmom_49 Eve geçtin mi sütün geliyor mu canım her şey çok güzel olacak sabır sana dua ediyorum hep 🙄💜
LionsMom Deletedmom_50 bilen cevaplayabilirmi rahim ağzı kisaligi her gebe de kontrol ediliyor mu ediliyorsa kaçıncı haftada?
Deletedmom_50 LionsMom kuzu muhtemelen detayli ultrasona girdin mi ilk orda bakılıyor eğer ki önceden bi belirti yok ise önceden belli olursa detayliya bile kalmıyor
LionsMom Deletedmom_50 suan 12+1 im ama en son kontrole gittiğimde 1 hafta önde çıkmıştım suan 12 miyim 13 muyum bilmiyorum yani 🤷♀️
Deletedmom_49 Deletedmom_50 normal dikişlerden kendimi toplamam açısından her türlü enfeksiyon riskinden dolayı
meliiisoz @Fatmadan ben hiç iyi değilim bu nişan geldiğinden beri aşırı stresliyim hala gelmeye devam ediyor yarın kontrolüm var korkuyorum😢
Fatmadan meliiisoz Canım benim kıyamam sana korkma annesi sen korkunca kuzu da hissediyor bizler o kadar zor şeyler yaşadık ki bu korkular bizim için çerez her şey çok güzel olacak bak göreceksin bi bakmışsın meleğin mis kokusuyla kucağında ben hissediyorum az kaldı 💜
Gdmr Deletedmom_49 canım sümeyyem çok geçmiş olsun ❤️🩹 Rabbim sağlıkla sıhhatli evladını sana bağışlasın inşallah 🙏💐
Roses44 Deletedmom_49 Allah’ım yardımcın olsun canım.Bebisin biraz orada kalacak ama inanıyorum ki kucağına alacaksın.Bendede geçmeyen enfeksiyon var dünya kadar antibiyotik kullandım bugün gittim bana artık ne yapacağını bilemedigini söyledi doktor enfeksiyondan çok zor geciyor günler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun