meliiisoz
Korkma canım benim bak bu günler bile ayrı bi güZel hepimiz için ben şuan 31+3 üm inanamıyorum senin bebiş büyüdü annesi gelmek istemesi normal o da sıkıldı sizi merak ediyor 😍 ben magnezyum 1.5 aydır kullanıyorum günde bi tane hap olarak bi gün durup bi gün endol alıyorum yine hapını adalat hap alıyorum günde 3 tane ama çok çarpıntın olursa 2 ye düşürebilirsin kalbini yorma dedi doktorum çoğunlukla 2 alıyorum progestan hap sabah akşam günde 2 tane sabahları bi tane ecopirin kan sulandırı hap akşamları oksapar göbekten iğne yapıyorum kan sulandırıcı pruloton dex diye bi iğne var göbekten yapılıyor yine onu bir gün durup bir yapıyorum akşamları bir de 5 günde bir pruloton depot kalçadan düşük önleyici iğne 🤷🏻♀️anlayacağın bittim yani ama benim hem kan pıhtılaşmam var hem rahim ağzı kısalığım var hem yarım rahimliyim o yüzden doktorum işini şansa bırakmamaya çalışıyor. Sen neler kullanıyorsun ya da kullanıyordun sana zahmet yazar mısın bazen korkuyorum çok ilaç içtiğim için ama doktorum bunlar bebeğini sağlıkla kucağına alman için mecburuz diyo burda çok ilaç karşıtı var moralim bozuluyor 🙄