Mucize_4207 Ben serklaj olmadan önce Progestani ağızdan günde 2 kere iciyodum serklaj olunca taburcu olurken günde bı kere fitil olarak dedi hemşire ilacın üstünde günde iki kere vajinal yoldan yaziyo kafam karıştı benim günde bı kere kullanan varmı aranızda
Gdmr Mucize_4207 canım bende günde iki kere iki adet vajinadan alıyorum hemşire öyle dediyse doktorun söylemiştir onada
Ssevilayyy Mucize_4207 ben gece yatmadan önce heo 1 tane olarak kullandım 2 haftadir 2 taneye çıktı o da arda sancım olur o yüzden sabah aksama döndük
Roses44 Gdmr evet canım rahim agzinin üstünde v şeklinde açılma şeklinde tüp bebek benim başından beri yatıyorum progestan kullaniyirum serklaja ve sürekli dinlenmeme rağmen hunilesmis.
Sanem20 Roses44 senle aynıyız biz benim de tüp bebek. Hunileşme var. Olabiliyor tüp bebeklerde demişti perinatolog. Tam tadını almaya başlamıştım hamileliğin bu serklaj olayı çıktı. Sağlık olsun da yatmaya razıyız artık ne diyelim
Mucize_4207 Servikal >!!< Bana 1 kere dedi hemşire ilacın üstünde günde iki kez vajinal yoldan alınız yaziyo kafam o yüzden karisti
Mucize_4207 Servikal bide ben gece yatarken koyuyorum fitili 1 buçuk 2 saat sonra tuvalete kalkıyorum akiyo fitil onun faydası olurmudur
Roses44 Sanem20 ya tüp bebekle ilgili olduğunu ilk kez duydum hunilesmemin.Aynen yatacaz canım yapacak başka birseyimiz yok zaten zor elde edilen gebelik yaşıyoruz birde bu durum olunca çok zor oluyor ama takdir ilahi Allah’ın.Sagsalim kucağımıza alacağız inşallah 🤲🏻
Servikal Mucize_4207 benimde akıyor doktor dedi ağızdan alınca aynı etki olmuyor karaciğer etkilenir dedi bi de
Ssevilayyy Servikal ben serklaj atilana kadar agizdan aldim ama mahvetti beni başım aşırı dönüyordu yastik bile kafamin altında durmuyorsu aanki vajinal kullanmak daha iyi bence
ayse_1960 _Asya-2023 geçti benim öğün ya gaz vardı yada bebek büyüdüğü için 25 haftalık daha benim gaz olabilir ama sizin gectimi
Crocus20 Deletedmom_50 amin çok teşekkür ederim. İnş hepimiz evlatlarımızı sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız🥰 sizin serklajınız ne kadara mal oldu. Sakıncası yoksa öğrenebilirimiyim. Birde hangi şehir o da önemli tabi
Deletedmom_50 Crocus20 canım ben Kayseri de oldum serklaji 6 bin TL ye oldum.tekdeb hastanesinde tanıdık vasitasiyla
Fatmadan meliiisoz Ayyy bismillah 😍 canım iyi misin ne yaptın ben uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromundan dolayı şimdi gördüm yazını ne durumdasın
Deletedmom_50 meliiisoz geçmiş olsun kuşum sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah kaç haftaliksn şuan
myangelson meliiisoz hastaneye gittin mi canım sancı ne durumda? Bazı kişiler nişan gelince doğum başlıyor bazıları da 1 hafta duruyor neredeyse
meliiisoz Fatmadan kuzum iyiyim sancı su gelişi yok sadece nişan doktoruma söyleyeceğimm galiba günü erkene çekeriz korkuyorum ama🥺magnezyum içtin mi