gulay_52 Zelihaa1409 evet kisalikda vardı 28 mmyken atıldı dikiş ama ben histereskobi de oldum rahmin kalp seklindeykenn
ayse_1960 _Asya-2023 geçti benim öğün ya gaz vardı yada bebek büyüdüğü için 25 haftalık daha benim gaz olabilir ama sizin gectimi
Yesim8 Roses44 canım bende de iki gündür bel ağrısı yanlarim ağrıyor 15 gündür yatıyorum daha yatmaktan bu kadar fazla agriyormu
Roses44 Yesim8 Evet canim bazen çok ağrıyor bazen agrimiyor ben düz yatıyorum genelde hoca bir sakıncası yok zaten ileriki haftalarda yatamayacaksin düz dedi ama bel ağrısı çok oluyor,yanlarım çok agridiginda ürolojiye gittim hatta birşey cikmadi
Servikal Roses44 canım senin de alttan baskın vardı değil mi bugün bide yanmam var kısalma olur mu ya sence
Servikal meliiisoz benim ki şimdiden aşağıda iki gündür yanma var yine enfeksiyon mu ne anlamadım kutum dün bitti ayakta kaldım mı ölüm doktora da gitmek istemiyorum ne yapacak ki diyorum.
Roses44 Deletedmom_49 canım benim inşallah öyle birşey olmaz sızıntı seklindeyse bol bol dua et canım Herşey Allah tan🤲🏻
Gzo Deletedmom_49 yaa ciğer geliştirici yaptilarmi canim korkma belki serumla hallolur bianda gelmediyse
Roses44 Servikal evet bebeği aşağıda hissediyorum yine bugünde hareket edince.İdrar kültürü istedi idrar tahlilinde sadece eritrosit 4 çıkmış diğer değerler normal perşembe günü perinatolojiye randevum var.Bugunde vajina kemikleri sızlıyor arada bir hergun biryerim ağrıyor
Roses44 Servikal kısalma olurmu bilmem ama çok antibiyotik ve fitil kullandım 10 güne bir enfeksiyon varmı yokmu diye idrar tahlili ve kültürü istyr doktor sende yaptır ihmal etme
Roses44 Deletedmom_49 Ederim tabiki inşirah süresi dinle sende ama ben inanıyorum zamanında doğum yapacaksın.Bu arada bebeğe su takviyesi yapan proflar varmis öyle duydum su azalması olunca
Susu_09 meliiisoz nasılsın cnm vari sancı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ağrı sızı olmadan kolay doğumun olsun
Gzo Servikal canim sen bobreklerine baktirdin mi acaba ? O enfeksiyon eger antibiyotikle.gecmyorsa bi soruj olabilir bobreginde bi usg ye girsene