Sabina13 Dileksue bende 6 nisan…bulanti halsizlik en cokta aksamlari…bir tane de cocuk olunca daha zor oluyor
sekerparemm Tugraninannesi benimde oğrendiğimden beri iş yapasim gelmiyo😂 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum
Ebrar0122 9 nisan ultrasona göre 7+2 haftalığız hafif kaşık ağrısı sabahları kide bulantısı bacak ağrısı halsizlik var 😇
pnarusluu Ebrar0122 kasık ağrın için bolca dinlen canım benimde çok vardı devamlı uzandım ve öyle geçirdim azda olsa
pnarusluu sekerparemm ayy bebişlerimizin arası tam bir ay bende 24 Mart’ta öğrendim 😂 bir sonraki adet tarihim 17 Nisandı 🥰😂
IKRAM_01 sekerparemm Benimde sat 17 nisan belimde 3 gündür batma var bugün biraz daha hafif şimdilik normal ilerliyor bakalım artık ❤️🧿 sağlıkla gelsin bebişler
Ebru3278 tüp bebekle 2 Nisan de kaldım ağrılarım oldu idrar enfeksiyon bile oldu çok şükür suan iyiyim
Tuba232323 sekerparemm Aaa benimde 17 Nisan😍 Keseyi gördük çok şükür bu hafta içi kalp atışına gitcez ama bugün çok fazla mide bulantım var ve kusmalar başladı😔
sekerparemm Tuba232323 ay bende daha başlamadı belki başlamaz inşAllah benide 10 haziran gibi çağırdı kese gözükmedi daha bi dahaki geldiğinde duyarız da dedi
mhmtsmy sekerparemm sat 8 Nisan..halen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor günde 7-8 kez ve halsizlik,tiksinme var
mhmtsmy aslacr bende de oluyor ama baya .mesela o ağrılar geldiğinde ayakta duramıyorum hemen yatma isteği geliyor.sizde de öyle mi