sekerparemm aslacr arada bi karnım ağrıyor hareket cok edince bebeğinin kalp atışını duydunmu kaç günde bir adet oluyorsun ve kaç gün sürüyor
Tugraninannesi sekerparemm ben hamile olduğumu dibine kadar hissediyorum normalde çok enerjik yerinde duramayan evde duramayan biriydim son zamanlarda çok yorgunum evde yemek bile yapamıyorum
Tugraninannesi sekerparemm mide bulantısı fln hiç biri yok sadece çok yorgunum kalkıpta bulaşığı makinaya atsam koşmuşum gibi yoruluyorum sürekli yatarsam rahatım
sekerparemm Tugraninannesi benimde oğrendiğimden beri iş yapasim gelmiyo😂 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum
mhmtsmy Tugraninannesi aynen bende öyle.azıcık ayakta dursam sanki tüm enerjim sömürülmüş gibi bir acayip oluyorum hep yatasım var
Aleyna1305 Tugraninannesi aynen bende öyleyim bulaşığı elimde yıkıyorum sürekli azıcık biririkince belim kırılıyor ayakta durmaktan dinlenince geçiyor sabah uyaninca falan çok rahatım hiç hamile değil gibi ama yorulunca belli ediyor kendini
Sabina13 Dileksue bende 6 nisan…bulanti halsizlik en cokta aksamlari…bir tane de cocuk olunca daha zor oluyor
Ebrar0122 9 nisan ultrasona göre 7+2 haftalığız hafif kaşık ağrısı sabahları kide bulantısı bacak ağrısı halsizlik var 😇
pnarusluu Ebrar0122 kasık ağrın için bolca dinlen canım benimde çok vardı devamlı uzandım ve öyle geçirdim azda olsa
pnarusluu sekerparemm ayy bebişlerimizin arası tam bir ay bende 24 Mart’ta öğrendim 😂 bir sonraki adet tarihim 17 Nisandı 🥰😂
IKRAM_01 sekerparemm Benimde sat 17 nisan belimde 3 gündür batma var bugün biraz daha hafif şimdilik normal ilerliyor bakalım artık ❤️🧿 sağlıkla gelsin bebişler
Ebru3278 tüp bebekle 2 Nisan de kaldım ağrılarım oldu idrar enfeksiyon bile oldu çok şükür suan iyiyim