queenmerve ikisini de yasamis, normal dogum sancisini da suni sekilde 10 saat cekmis biri olarak, eger psikolojiniz buna hazirsa, bedenen bir engeliniz yoksa cati darligi vs gibi, bebeginizin de sorun teskil edecek bir durumu yoksa kilo azligi makat gelis olmasi va gibi yani normal dogum icin tum sartlar saglaniyorsa kesinlikle normal dogum yapin.. Ama bu sureci degerlendirirken yalnizca fiziksel kosullara bakmayin, dedigim gibi psikolojik olarak da buna hazir olmaniz gerekli 🌸
Sezeriyen kaçıncı haftada olunuyor?
queenmerve yani sonradan dikis agrisi enfeksiyon gibi şeyleriniz olmadan toparlanabilitsiniz tabi catiya bagli
Gulareelesgerova ikinci gebeliklerde 38. Haftada alıyorlarmış öyle dedi doktorum beklemeye gerek görmüyorlarmış , ilk gebeliğimde 40 a kadar bekleyip öyle sezeryana almışlardı beni canım tamamen senin ve bebeğinin durumu ile alakalı gidişata göre doktorun tarih verir sana zaten 🤗
bkts bir sıkıntımız yok çok şükür 🙏🏼 kilo fazlalığı var ve kemik gelişimi iki hafta önde o tedirgin ediyor beni en çok kilo azlığı demişsiniz o daha mı çok sıkıntı oluyor normal doğumda
Nazli_cvk55 kesinlikle 👍🏻
queenmerve ozellikle suni sanciyla baslatilacak normal dogumlarda sıkıntı oluyor dusuk kilo evet, benim bebegimde gelisim geriligi vardi 2600 gr di 36. Haftada doktorum suni sanci stresine dayanamaz kendini kolay itemez riske atmayalim sezaryen yapalim dedi o yuzden 37. Haftamda sezaryen oldum
alparslansmother sanane ya bunlarda beni delirtiyor
Havuc duzgun konus
Tmtugbaa sanene ben sadecd sordum m neden boyle istedigini ameliyata ne meraklisiniz
alparslansmother ben zprunlu sezaryen olucam da bazı kesim var siz gibi siz niye insanlara zorbalık yapıyosunuz? Bırakın insanlar kendileri tercih yapabiliyorken yapsınlar. Siz tercih yapamadığınız için zorunuza gitti galiba
Tmtugbaa ya sen iyi misin sinirimi bozma sabah sabah kaos yaratma ya SADECE SORDUM DİYORUM İLLAHA BUNU YAP Mİ DEDİM BEN NE MERAKLİSİN OLSY COKARTMAYA !!!!
Gulareelesgerova 38 39 arası oluyor genelde
alparslansmother aynen😅😅😅
alparslansmother size gôre kolay olabilir ama benim ilk dogumum normaldi ve inanin sezaryene alın yoksa kendimi aticam dedigim saniyeleri hatırlıyorum bence siz sorulari dogru okuyun hanimefendi
zuleyhaacarr_1 kolay veya zor bilmiyorum bende olmadim doğurmadım daha ne bilim ben kesikle uğraşmasin o daha zor bence dedim ameliyat anestezisi gecince daha cok agriyomus egilip kalkarken patlarsa mikrop kaparsa ne bilim
alparslansmother son cevabınızda bile birçok kez ne bileyim yazmışsınız. Doğum konusunda herkes zaten yeterince hassas ve hangi doğum yolunun kime daha kolay ve iyi geleceğini bilemeyiz. Siz de bu konuda deneyim edinmiş oldunuz bir daha kişilerin tercih ettiği doğum yöntemini sormazsınız diye düşünüyorum.
Gulareelesgerova 38 de aliyolar aksi bişi olmazsa
Gulareelesgerova İkinci sezeryan doğumum olacak 38+4de alcaklar bir haziranda devlet hastanesinde olacağım
bkts selam, gözümden amaliyyat oldum, yoksa noral doğum isterdim, sağ-salim olsun tek dileğim❤️😘
alparslansmother selam, çünki gözümden amaliyyat oldum, izin verilmiyor normal doğuma.