• Doğum
  • Sezeriyen kaçıncı haftada olunuyor?

alparslansmother ben zprunlu sezaryen olucam da bazı kesim var siz gibi siz niye insanlara zorbalık yapıyosunuz? Bırakın insanlar kendileri tercih yapabiliyorken yapsınlar. Siz tercih yapamadığınız için zorunuza gitti galiba

Tmtugbaa ya sen iyi misin sinirimi bozma sabah sabah kaos yaratma ya SADECE SORDUM DİYORUM İLLAHA BUNU YAP Mİ DEDİM BEN NE MERAKLİSİN OLSY COKARTMAYA !!!!

alparslansmother size gôre kolay olabilir ama benim ilk dogumum normaldi ve inanin sezaryene alın yoksa kendimi aticam dedigim saniyeleri hatırlıyorum bence siz sorulari dogru okuyun hanimefendi

zuleyhaacarr_1 kolay veya zor bilmiyorum bende olmadim doğurmadım daha ne bilim ben kesikle uğraşmasin o daha zor bence dedim ameliyat anestezisi gecince daha cok agriyomus egilip kalkarken patlarsa mikrop kaparsa ne bilim

alparslansmother son cevabınızda bile birçok kez ne bileyim yazmışsınız. Doğum konusunda herkes zaten yeterince hassas ve hangi doğum yolunun kime daha kolay ve iyi geleceğini bilemeyiz. Siz de bu konuda deneyim edinmiş oldunuz bir daha kişilerin tercih ettiği doğum yöntemini sormazsınız diye düşünüyorum.

bkts selam, gözümden amaliyyat oldum, yoksa noral doğum isterdim, sağ-salim olsun tek dileğim❤️😘