bennunu Golge98 umarım sağlıkla doğumunuzu yaparsınız çok güzel geçer, benim ilk doğumum olacak kafamda bir sürü düşünce var valla hayırlısı olsun 😊
Golge98 bennunu benim gittiğim zamanlar sıramı beklerken konuşmalara şahit oldum birisi doğum yapmaya gelmiş sen doğum yapmiyorsun diyerek kovmuş mu ne yapmış tam hatirlamiyorum ama davranışı iyi değilmiş
bennunu Golge98 evet var ama ne zaman gitmeliyim, gittiğimde direkt alıcaklar mı nasıl olucak oraları hep muamma, tecrübem olmadığı için. tabii olumsuz acil bir şey olmaz inşallahta o yolu gidebilirim
ozley Aylin2023 ben de varıım. Ay bir sürü kişi varmış haberimiz yokmuş 🤩 31 haftalığız. İlke hanıma takipliyim. 🫶
Golge98 bennunu amin canım uzak mesafe sıkıntı olabilir ben su gelişi gittigim için rahattim ama sancı gelişi olsaydı duramazdim arabada
bennunu Golge98 evet dediğim gibi bir aksilik olmazsa acil bir durum veya zorunlu sezaryen gibi bir durum olmazsa öyle istiyorum
bennunu Yurda_164233_ bende yaşamadım sadece sabahları uyanınca karnım acıyor baya dönemiyorum zor doğruluyorum oda idrar ve gaz sıkışıklığından muhtemelen çünkü başka sebep bulamadım, sadece sabahları ve gece uyanınca oluyor 😊
Yurda_164233_ bennunu bi kaç gündür var bendede az bi yürüyüş yapsam bile hemen sanki bir şey batıyor ama dinlenince geçiyor
bennunu Yurda_164233_ rahatsız edici değilse bir şey olacağını zannetmiyorum, yine doktora sorarsınız ama. benim doktora sorduğum tüm ağrılarım şiddetli olmadığı için ve çok tekrar etmediği için herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar