bennunu 2021 senesinde doğum.yaptim evet çok memnundum ben panik yaptığım için 2 3 ebe asla bırakmadı beni ben herseyinden memnun kaldım

Golge98 ne güzel ya çok sevindim, inşallah benimde güzel geçer 😊

Golge98 gayet güzel görünüyor, peki siz normal kontrollerinize nereye gidiyordunuz ben özele gidiyorum şu an, çorluda yakup beye randevu buldum 2 hafta sonrasına orayada gitmiş olmak için, ama 32. haftam olucak doktorların tersliğinden çekiniyorum açıkçası biraz geç gittiğim için ama yapacak bir şey yok 😊

bennunu ben ilk gebeligimde cerkezkoy irmet sezer beye gidiyordum ama aşırı memnun değildim sonra kaynanamla birlikte devlete gitmiştik Bi gün şansa bende Bi kontrol olayım dedim gittim sıra var mı diye sordum ABDULLAH CEVRIOGLU beye sıra buldum girdim ve Sezer beyden daha iyi ilgi gördüm daha içime sindi o zaman hep Abdullah beye gittim geldim orda doğum yaptım şuan ise 33 haftalık gebeyim en başından beri optimed oguzhan beye takipliyim cokkk memnunum asistanı olsun kendisi olsun bal gibi dogumum bu sefer optimedde olacak hep refakatcim. Yok hemde bebegimden ayrilamam bu dogumumda. Kocam ve çocuğum duracak yanımda konuştum hastaneyle

Golge98 umarım sağlıkla doğumunuzu yaparsınız çok güzel geçer, benim ilk doğumum olacak kafamda bir sürü düşünce var valla hayırlısı olsun 😊

bennunu amin inşallah kendi araban var mı doğumda çorluja yetisemeyebilirsin

bennunu benim gittiğim zamanlar sıramı beklerken konuşmalara şahit oldum birisi doğum yapmaya gelmiş sen doğum yapmiyorsun diyerek kovmuş mu ne yapmış tam hatirlamiyorum ama davranışı iyi değilmiş

Golge98 evet var ama ne zaman gitmeliyim, gittiğimde direkt alıcaklar mı nasıl olucak oraları hep muamma, tecrübem olmadığı için. tabii olumsuz acil bir şey olmaz inşallahta o yolu gidebilirim

Aylin2023 ben de varıım. Ay bir sürü kişi varmış haberimiz yokmuş 🤩 31 haftalığız. İlke hanıma takipliyim. 🫶

bennunu amin canım uzak mesafe sıkıntı olabilir ben su gelişi gittigim için rahattim ama sancı gelişi olsaydı duramazdim arabada

Golge98 inşallah bende rahat rahat gider bebişimi alır dönerim 🥹