Deletedmom_50 naneliseker_ canım başka ne olacak ya kendini bu kadar kasma hayirli sonuçlar ile dönmeyi nasip etsin Rabbım.
naneliseker_ Deletedmom_50 dış gebelik dedi resmen bide. Ay 2 kaybım olunca ama daha iyiyim düne nazaran
Hatice_123456 naneliseker_ kese görünür bu değerde ama bebek görünmesi için 5000 üzerine çıkması lazım
Deletedmom_50 IKRAM_01 kız senin değer hatta 100 bin mis eşime sordum da baya yüksek çıkmış şuan bebisin nasil
IKRAM_01 Deletedmom_50 Alla alla anlamadım valla yaaa 100 bin nasıl olurki. Yani henüz Dr.a gitmedim sadece kese göründü haziran 9 a randevu aldım hem kalp atışınıda duyarım dedim
Gulsen54 naneliseker_ İnşallah güzelce bebeğinizle ilgili güzel haberler gelir uzmeyin kendinizi doktorunuz patavatsızlığı bence
Ogretmenaannee naneliseker_ Bana da aynı şeyi dedi rahat olun😊 Keseye benzeyen bi şey var dedi sadece. Doktorlar kesin konuşmuyor böyle. İlk gebeliğimde de kalp atışı duyana kadar her ihtimali düşündüklerini umutlandırmak istemediklerini fark etmiştim👍🏻
Deletedmom_50 Ogretmenaannee kuzu yukarıdaki arkadaşın değeri betasi 100 bin çıkmış 5 haftalik demiş keseyi falan görmüş ben gariplik hissettim.insallah birey yoktur
Ogretmenaannee Deletedmom_50 İlk gebeliğimden karından beş artı ikide görülmüştü benim de şuan bu daha 4+1 görülmez👍🏻😊