Deletedmom_50 naneliseker_ şaşırdım vallahi 1000 beta ile karından görmesi imkansız vajinal gördü bence
IKRAM_01 Deletedmom_50 Kızlar alttan değil karından baktı keseyi gördü bende diğer gün kan verdim beta 1000.00 yazıyordu
AleynaResul naneliseker_ naneliseker_ 1340 da görmüştük bi hafta sonra kese büyümüştü daha net gözüktü
NisaSevgili naneliseker_ 1000 yukarısı görünür diyorlar benim 998 di yanlış hatırlamıyorsam gördüğümde
Deletedmom_50 IKRAM_01 yok aşkım.bin değil 1000 olsa normal yazar bilmiyorum yinede garip bi değer anlamadim
mltm_m naneliseker_ değildir içinizi ferah tutun bende ilk görünmemisti sonra doktorum alttan muayene ile görülebilir dedi öyle bakınca göründü 4 hafta 6 günlüktü.
Ogretmenaannee Beta 1842 alttan muayenede göründü bugün minicik kese haftası bile ölçülemedi o kadar minik😊
naneliseker_ Ogretmenaannee içimi rahatlattinz bende 1729 erken dedi salı günü gel . Bide belirsiz bse var ama kese mi ne dedi. Kesedir ins
Deletedmom_50 IKRAM_01 kız senin değer hatta 100 bin mis eşime sordum da baya yüksek çıkmış şuan bebisin nasil
mltm_m naneliseker_ naneliseker_ değerim 1800 du. Alttan muayene ile bakınca göründü bir sıkıntı yaşamadım sonradan şuan 23 haftalık hamileyim 😊
Deletedmom_50 naneliseker_ canım başka ne olacak ya kendini bu kadar kasma hayirli sonuçlar ile dönmeyi nasip etsin Rabbım.
Ogretmenaannee naneliseker_ Bana da aynı şeyi dedi rahat olun😊 Keseye benzeyen bi şey var dedi sadece. Doktorlar kesin konuşmuyor böyle. İlk gebeliğimde de kalp atışı duyana kadar her ihtimali düşündüklerini umutlandırmak istemediklerini fark etmiştim👍🏻
Bilgekpn naneliseker_ benim ilk keseye baktığın da nokta kadar dı 1405 ile baktı bugün 2500 küsür olmuş pzt tekrar gideceğim düzenli artış varsa sıkıntı yok içini ferah tut
Myasminn naneliseker_ Beta 4550 olduğunda vajinal bile görünmemişti kese, ertesi gün karından gördük.