Deletedmom_50 Holamerf orasını bilmiyorum ikiz mi tek mi ama bu kadar yüksek de gelmez bence yinede bilmiyorum
1072PINAR naneliseker_ Canım bu değerle karından görememiş olması normal hiç merak etme.Alttan muayenede görebilir ama.Degerlerin güzel arttiysa icini ferah tut.Bir hafta sabret Allah’ın izniyle bebisini de görürsün.♥️
Ogretmenaannee Deletedmom_50 İkizse evet arkadaşımın da öyleydi başka türlü sanmıyorum ya.. ya da haftasını yanlış söylemiş olabilirler
bbtrn naneliseker_ Benimki 2500 de bile görülmedi ama 4 gün sonra 9 bine yükseldi o zaman gördük daha normal görünmemesi
Deletedmom_50 Ogretmenaannee vallahi ikizmi bilmiyorum orasını canım inşallah İkizdir yoksa sıkıntılı durum ben 6 haftalik iken bile değerim öyle değildi 10.bin kusurdu
Deletedmom_50 Ogretmenaannee ve ayrıca İkiz gebelikte bile değer 50 bin mis son olarak netten bakın isterseniz onun o değer ile kalp atışını duyması lazımdı duymamış
AsELinAnneSi__ naneliseker_ hayır canım her kan vermeye gittiğimde baktı goremedi sonra kese 6 hafta uyumlu şekilde gözüktü beta 3000 civarıydı küçüktü biraz sat a göre sonra sorunsuz büyüdü şükür
naneliseker_ AsELinAnneSi__ anladm inşallah benimde normal bir durumdur o zaman okuyunca rahatlık.gelityo :)
mltm_m naneliseker_ naneliseker_ değerim 1800 du. Alttan muayene ile bakınca göründü bir sıkıntı yaşamadım sonradan şuan 23 haftalık hamileyim 😊
naneliseker_ mltm_m yaa inşallah benimde oyeldir. Ben vajinal korktm oda teklif etmedi zaten acele bakti kese mi değil mi bilemedim dedi bitti :)
ArzuZ Beta 2600ken karından görülmedi vajinal ile küçücüktü gördük bi hafta sonra çağırdı yine göremedi karından beta önemli değil dedi doktorum bende baktırmadım hiç
IKRAM_01 Bu yeğenimin betası artık yazılım böyledir belki onunda kese 1 hafta sonra görüldü son adet 15 nisann falan
Deletedmom_50 IKRAM_01 ama seninki farklı onunki farklı inşallah problem yoktur canım kimse istemez problem.olsun