Ben hilal hanıma gidiyorum 7 yıldır tek geçerim 2 çocuğumuda o dogurttu sezaryan 3 hamileyim yine oraya gidiyorum muayene ücreti 565 TL sezaryan 8.500 dediler üçüncü olduğu için 1. Ve 2 Lee 500 TL aşağıdaymiş

Şöylede bir tercih yapabilirsiniz umuttepe hastanesini biliyorsunuzdur oranında özel bölümü var diğer hastanelere göre yarı yarıya fiyatı ve çok güzel ilgileniyorlarmis dışarda 9 binse orda 4 bin gibi tavsiye ederim yakınlarım doğum yaptı.. fayiş fiyatlar benimde canımı sıkıyor bende Ağustos da yapicam eminim zam gelir randevu alıp hayal hanimada gitmeyi düşünüyorum açıkçası nasip bakalım..

Leylaates kocaeli aktif hastenesi ben ayşegül hanıma gidiyorum Hilal hanımda var her iki doktorda memnun herkes muayene ben başkarken 360 şuan en son 565 falan dı dıpum ne kadar bilmiyorum birdaha gittiğimde sorucam ama tahminim 8 12 arasında bi fiyat vericeklerdir

Ecilata benim doğumum Haziran sonu inşallah sordugumuzda zam gelecek dediler bilmiyorum ama muayene ücretine genelde zam geliyor

Gmm41 aa siz kaç haftalıksınız doktorun neşe dolması peki ne güzel dimi

Gmm41 doğuma kadar daha da sizinle neşe dolacaktır çok iyi bir doktor

Nurdan-123 bende ahmet beye gidiyorum 2.sezaryenim olacak bu memnun musunuz kendisinden doğum için fiyat aldınız mı

ncyt0 valla daha bişey demedi doktorum yarın kontrolüm var bakalım ne olacak