Leylaates ben Lütfiye hanima gidiyorum özel muayenehanesine 850 muayene ücreti doğumu akademi hastanesinde yapıyor şuan için fiyat 17bin 500 dediler bana 2 hafta önce gittiğimde 😊 doktor olarak kesinlikle önerebilirim enerjisi çok yüksek seni memnun etmek için gerçekten elinden geleni yapıyor 🌸

nurbanu-y dün gittim 860 ya da 890 olması lazım muayene ücretinin, doğum fiyatını sormadım tekrar en son 16500 dü. Haziranda zam gelecek diye duydum ama bilmiyorum belki de gelmiştir dediğim gibi sormadım çünkü

kalbiminpariltisi muayene ücretleri 890 ₺ olmuş ben bugün Ünal Hoca için doğum fiyatı aldım 18.500₺ olmuş o da ay başında sorduğumda 16.500₺ dü 😕 yeni genel zam gelmiş umarım temmuzda tekrar gelmez

Leylaates kesinlikle Konak hastanesi Erkan Türköz diyorum ilk dogumumuda bu doktorda yaptim 2.de Erkan beyde olacak inşaallah. Herşeye detaylı şekilde bakıyor ilgileniyor hastasıyla iletişimi çok iyi muayne ücreti 650 TL gidin bakın görün derim

nurbanu-y artacak diyorlardı artmış demek ki. Temmuzda tekrar gelmemesi lazım bence daha yeni gelmiş oluyor çünkü gerçi ben haziranda doğuruyorum inşallah 😂 hayırlısı olsun artık

kalbiminpariltisi bunu gerçekten bende anlamadım yaptığı ayrıca bişeyde yok ilgi de yok artık hastası çok olduğu pek umrunda olmuyor geliyolar zaten diyordur 😂

Gzmmm123 tabi hastalarının çoğunu tanımıyordur 😂 ama ne hikmetle ben her gittiğimde onun kapısında kuyruk var diğer doktorlar boş, ben sona yaklaştığım için değiştirmicem bakalım hayırlısı olsun inşallah doğumdan memnun kalırım da utanırım söylediklerimden 😂😂

Gzmmm123 muayenelerden memnunum ya gittiğim diğer doktorlar da çok farklı değildi çok da abartmamak gerek diye düşünüyorum en fazla ne yapabilir😂 ki doğumum güzel geçsin memnun kalayım da muayeneler hiiiiç önemli değil 🙂

Ben hilal hanıma gidiyorum 7 yıldır tek geçerim 2 çocuğumuda o dogurttu sezaryan 3 hamileyim yine oraya gidiyorum muayene ücreti 565 TL sezaryan 8.500 dediler üçüncü olduğu için 1. Ve 2 Lee 500 TL aşağıdaymiş

Şöylede bir tercih yapabilirsiniz umuttepe hastanesini biliyorsunuzdur oranında özel bölümü var diğer hastanelere göre yarı yarıya fiyatı ve çok güzel ilgileniyorlarmis dışarda 9 binse orda 4 bin gibi tavsiye ederim yakınlarım doğum yaptı.. fayiş fiyatlar benimde canımı sıkıyor bende Ağustos da yapicam eminim zam gelir randevu alıp hayal hanimada gitmeyi düşünüyorum açıkçası nasip bakalım..

Leylaates kocaeli aktif hastenesi ben ayşegül hanıma gidiyorum Hilal hanımda var her iki doktorda memnun herkes muayene ben başkarken 360 şuan en son 565 falan dı dıpum ne kadar bilmiyorum birdaha gittiğimde sorucam ama tahminim 8 12 arasında bi fiyat vericeklerdir

Ecilata benim doğumum Haziran sonu inşallah sordugumuzda zam gelecek dediler bilmiyorum ama muayene ücretine genelde zam geliyor