Leylaates ben Lütfiye hanima gidiyorum özel muayenehanesine 850 muayene ücreti doğumu akademi hastanesinde yapıyor şuan için fiyat 17bin 500 dediler bana 2 hafta önce gittiğimde 😊 doktor olarak kesinlikle önerebilirim enerjisi çok yüksek seni memnun etmek için gerçekten elinden geleni yapıyor 🌸
Kocaeli’de hangi özel hastaneye gidiyosunuz
kalbiminpariltisi muayene ve doğum ücretlerine zam gelmiş yakın zamanda fiyat aldınız mı?
nurbanu-y dün gittim 860 ya da 890 olması lazım muayene ücretinin, doğum fiyatını sormadım tekrar en son 16500 dü. Haziranda zam gelecek diye duydum ama bilmiyorum belki de gelmiştir dediğim gibi sormadım çünkü
kalbiminpariltisi muayene ücretleri 890 ₺ olmuş ben bugün Ünal Hoca için doğum fiyatı aldım 18.500₺ olmuş o da ay başında sorduğumda 16.500₺ dü 😕 yeni genel zam gelmiş umarım temmuzda tekrar gelmez
nurbanu-y artacak diyorlardı artmış demek ki. Temmuzda tekrar gelmemesi lazım bence daha yeni gelmiş oluyor çünkü gerçi ben haziranda doğuruyorum inşallah 😂 hayırlısı olsun artık
kalbiminpariltisi bunu gerçekten bende anlamadım yaptığı ayrıca bişeyde yok ilgi de yok artık hastası çok olduğu pek umrunda olmuyor geliyolar zaten diyordur 😂
Gzmmm123 tabi hastalarının çoğunu tanımıyordur 😂 ama ne hikmetle ben her gittiğimde onun kapısında kuyruk var diğer doktorlar boş, ben sona yaklaştığım için değiştirmicem bakalım hayırlısı olsun inşallah doğumdan memnun kalırım da utanırım söylediklerimden 😂😂
kalbiminpariltisi doğum kadar muane de ilgi alaka da önemli ya inşallah memnun kalırsın 😁
Gzmmm123 muayenelerden memnunum ya gittiğim diğer doktorlar da çok farklı değildi çok da abartmamak gerek diye düşünüyorum en fazla ne yapabilir😂 ki doğumum güzel geçsin memnun kalayım da muayeneler hiiiiç önemli değil 🙂
Melikekabil41 merhaba bende Gölcük’te Ahmet coşkana gidiyorum
Ben hilal hanıma gidiyorum 7 yıldır tek geçerim 2 çocuğumuda o dogurttu sezaryan 3 hamileyim yine oraya gidiyorum muayene ücreti 565 TL sezaryan 8.500 dediler üçüncü olduğu için 1. Ve 2 Lee 500 TL aşağıdaymiş
Şöylede bir tercih yapabilirsiniz umuttepe hastanesini biliyorsunuzdur oranında özel bölümü var diğer hastanelere göre yarı yarıya fiyatı ve çok güzel ilgileniyorlarmis dışarda 9 binse orda 4 bin gibi tavsiye ederim yakınlarım doğum yaptı.. fayiş fiyatlar benimde canımı sıkıyor bende Ağustos da yapicam eminim zam gelir randevu alıp hayal hanimada gitmeyi düşünüyorum açıkçası nasip bakalım..
- Düzenlendi
kalbiminpariltisi sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😄☺️🙏
Ecilata bende o hastaneye gidiyorum doğum 8000 dedi ama zam gelecekmis
Gzmmm123 Allah razı olsun hepimiz inşallah 🥰
Sibelbayram her ay zamn yapıyorlar benim doğumun eylülde kesin eylüle kadar 10 olur 😅
Ecilata benim doğumum Haziran sonu inşallah sordugumuzda zam gelecek dediler bilmiyorum ama muayene ücretine genelde zam geliyor