serensuat zuleyha234_ hımm anladım, benim hamile olmadığım zamanlarda testimde bir nokta bile çıkmıyor
zuleyha234_ serensuat bende daha önce birçok test yaptım hiç böyle olmamıştı ben galiba biraz erken verdim kanı inşallah hamileyizdir🤲🏻❤️
serensuat zuleyha234_ Kan testini adetten sonra vereyim diyorum canım, erken daha kese bile gözükmez, ama şuan kasıklarım ağrıyor batıyor, göğüsüme iğne batıyor gibi oluyor, bence var hissediyorum ama akışa bırakmak en iyisi
mombarbie_ Sanırım ilk belirtimi gördüm pembe akıntım oldu ve bel ve kasık ağrıları başladı regl olur gibi başka yaşayan varmi
mombarbie_ Kivircikkuala yerleşme kanaması herkes de görülecek diye bir şey yok unutma ki herkesin belirtileri farklı oluyor
Dolphin16 Kivircikkuala benim normalde adetim 20 Mayıs olması lazımdı fakat 15-16 Mayıs yumurtlama gördüm sonra adetim gecikir dir bekledim geçen hafta test yaptım ilk testi ayın 23 ünde yaptım çok silik olarak öğrendim sonra ovulasyon testi yaptım artış vardı aklım karıştı sonra her gün testi tekrarladım ovulasyonuda tekrarladım ovulasyon pik görünce testte pozitife döndü şu anda 6+3 oldum
Kivircikkuala Günaydın kızlar ben elendim 🥲 @Sibelsibos @Deletedmom_85 Humannrle Esra_Omer_21 SeymaSimsek Dolphin16 Adet normalde 5 haziranda bugün oldum 😭
mombarbie_ Kivircikkuala ben hiç yakalayamadım yumurtlamayı ama bugün ki pembe akintiyi görünce kafam karisti
Dolphin16 Kivircikkuala öle tahmin ediyorum ben yurt dışındayım burda kan verilmiyor doktora gitmek için 8 haftayı falan bekliyorsun
Kivircikkuala mombarbie_ öyle kuzum da zaten benim adete 5 kaldı hiç belirtim yok dün bi uyku olayı yaşadım acaba dedim ama diğer türlü mide bulantısı falan filan yok
mombarbie_ Kivircikkuala benimde mide bulantısı vs yok bazılarında daha geç başlıyormuş hormonlarla alakalı Rabbım en kısa zamanda en hayırlı şekilde güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
mombarbie_ Kivircikkuala annem 2 ay boyunca regl oldu hiçbir belirtisi yoktu 3 aylıkken öğrendi kardeşimi hep öyle anlatır yengem 5 aylıkken öğrendi herkeste belirtiler hemen çıkacak diye birsey yok stres yapmayın strese girdikcede olmaz geçen ay stresten reglim gecikmisti boş boş stres yapıyordum
Kivircikkuala mombarbie_ doğru canım orası öyle de benim yolum biraz zorlu bi yol olunca stres oluyorum ameliyat oldum ve sol tüpüm açık sadece
Ozsuerx Benim regl hep düzensizdi 17 mayısta bi ilişki yaşadık tek sefer allahıma çok şükür 17 mayıstan tam 12 gün sonra pozitifi gördük🙏 Rabbim sizlerede nasip etsin
Sibelsibos Kivircikkuala valla bize daha erken gibi kuzum ya ben bukez sbredeyim diyorum nevşehire geldik sözde gezelim diye yağmur kıyamet otel odasında öyle rehin kaldık 😟😄
Kivircikkuala Sibelsibos bende serviste işe gidiyorum içim geçmiş ama havalardan mı yoksa 🐣 mi bilemiyorum başka belirtim yok herkeste kasık bel ağrısı akıntı falan var bende yok yaaa