Sibelsibos Erva18 bebeğim llah sağlık sihat versin sabır etmek zor biliyorum ama önümüzdeki ay var sonraki var ondan sonraki var gülüm 🥰😘😘😘
Egelikiz TubaGokhan Bende doğru düzgün uyuyamıyom ama gündüzleri ağırlık çöküyo bide burnumu temizlediğim halde tıkanıyo gece bunlar belirtimi bilmiyom ama 😢😢
TubaGokhan Egelikiz bilemedim kuzucum benim belirtim ovulasyondan 5-6gun sonra karın ağrısı kasık batması ve göğüs agrisiydi yanlardan bı kaç gün sürüp gecmisti ama herkeste farklı oluyo belirtiler tabi
Sibelsibos Erva18 olsun bacım bak gerçekten anlıyorum zor valla sabır ama canımız sag umudumuz var bende 1 bucuk sene oldu bekliyorum 2 tüp bebek ilaçlar tüp açtırma amaliyati neler gevçirdim olmadı ama canım sağ değerlerim iyi şükür vardır güzel bi zamanı umudunu yitirme 😘😘
Erva18 Sibelsibos yanı bi yandan da diyorum demek allahın benim için farklı bi planı var bekle diyorum
Sibelsibos Kivircikkuala valla bize daha erken gibi kuzum ya ben bukez sbredeyim diyorum nevşehire geldik sözde gezelim diye yağmur kıyamet otel odasında öyle rehin kaldık 😟😄
Egelikiz TubaGokhan Öyle canım ya hayırlısı varsa kaderimizde olur elbet birgün yeterki hayırlısı olsun 🤲🏻❤️❤️
serensuat Benim bat 7 haziran, yumurtlamamın üstünden 11.gün geçti sabah test yaptım silik çıktı, resmi yükledim, yumurtlamam son adet tarihimden 9gün sonra pik oldu, sizce? https://www.hizliresim.com/6ijn14x
Kivircikkuala serensuat canım bende az önce senin konunu okuyordum 💞 hamilesin ve tebrik ediyorum 🌸🌸🌸🌸
zuleyha234_ serensuat canim benimde böyle çıktı kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadim herkrs geç döllenmedir yeni olunca hemen cikmazdir dedi kan vereli 2 hafta gecti tekrar versemmi bilemiyorum kan vermeyi dusunuyormusun verince sonucunu soylermisin
serensuat zuleyha234_ hımm anladım, benim hamile olmadığım zamanlarda testimde bir nokta bile çıkmıyor
serensuat zuleyha234_ Kan testini adetten sonra vereyim diyorum canım, erken daha kese bile gözükmez, ama şuan kasıklarım ağrıyor batıyor, göğüsüme iğne batıyor gibi oluyor, bence var hissediyorum ama akışa bırakmak en iyisi