Kivircikkuala Sibelsibos bende serviste işe gidiyorum içim geçmiş ama havalardan mı yoksa 🐣 mi bilemiyorum başka belirtim yok herkeste kasık bel ağrısı akıntı falan var bende yok yaaa
Sibelsibos Kivircikkuala valla uykuyu ben havaya baglıyorum kasık agrılarımıda yumurtlama çatlama falan diye kendimi kaptırmayım diye
zuleyha234_ serensuat bende daha önce birçok test yaptım hiç böyle olmamıştı ben galiba biraz erken verdim kanı inşallah hamileyizdir🤲🏻❤️
serensuat zuleyha234_ Bence erken verdin kanı, mesela ben 1 hafta daha beklerim, adet günü veririm betaya baktırırım
Ebruli_08 Benimde adetim 3 Haziran bugün kahverengi leke geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi kızlar
mombarbie_ Ebruli_08 benimde 4 du benimde bugün pembe akıntım oldu ağrılar oldu bel ve kasikta şuan daha hafif
Dolphin16 Kivircikkuala öle tahmin ediyorum ben yurt dışındayım burda kan verilmiyor doktora gitmek için 8 haftayı falan bekliyorsun
Kivircikkuala zuleyha234_ @Sibelsibos serensuat Yaa benim şimdi adete 4 kaldı erken gebelik yapsam çıkar mı yada bugün alıp yarın mı yapsam negatif görmekten de korkuyorum
mombarbie_ Ebruli_08 daha yeni yerlesiyorsa anca regl günü yaptığın testte belli olur canım yerlesmeden sonra hcg artacak ilk kana sonra idrara gecicek
Benazir_507 Maalesef benim de negatif:(( Acaba düşük sonrası hiç beklemeyip tekrar denemekle hata mı ettik enfeksiyon vs mi kaptım acaba ya da bilemeyeceğim başka bişey mi oldu ??
Ebruli_08 Benazir_507 bence onunla alakası yoktur canım yani enfeksiyon ile çünkü instagram da mfk var doktor düşükten sonra 1 ay yeterli diyor