Sibelsibos Kivircikkuala ya yeminle aklımdan geçiyor du buraya yazsam mı diye 😄 kac gündür sabah uyanıyorum 1 saat sonra uykum geliyor iş yapayım unutayım gece uyuyamam diyorum oturduğum an uykum geliyor bende havadan dedim ama bide kasık agrıları bugün daha yoğun ama daha erken test için
Sibelsibos Kivircikkuala benim yumurtlama daha yeni oldu ama bebişim 22 sinde bide 27 sinde oldu erken değilmi ama acayip batıyor kasıklar bugün daha arttı valla şaştım bebeğim yaaa 🤷
Sibelsibos Kivircikkuala Haziran en gec 6 sında olmam lazım tüp beke sonrası 1 gün adet gördüm ondan şaşkınım nezaman olcam onuda kestiremiyorum 🤷
Sibelsibos Kivircikkuala bakıp görcez bebeğim ma bu agrılar uyku niye oluyor diyede merak etmiyor değilim 🤭🤭 acaba diyorum sen de durumlar ne tatlım
Sibelsibos Kivircikkuala senin yumurtlaman tahmini 17 18 19 olması lazım ama hani bilemedim 👍yanlış bilgi vermeyi ama hesaplarsak öyle görünüyor
Kivircikkuala Sibelsibos ben biraz geç yumurtluyorum tüplerin tıkalı olduğunu bilmezken Ovulasyon testi kullandım 1,5 sene falan hep 16-19 günlerinde oldum . Yani (24-26 Mayıs ) değerlendirmeleri de 12-15-17-18-20-21-23 günlerini değerlendirdim 🫶🏻🫶🏻
Sibelsibos Kivircikkuala e süper hadi inşallah canım inşallah 😘😘🤲🤲 yarın bizim yolculuk var bi gezi yapcaz eşimle o yüzden erken yatıcam seni kocaman öpüyorum iyi geceler canım 😘😘😘😘
TubaGokhan Kivircikkuala şu an çok yeniyim henüz uyku belirtim yok ama tam tersi uykusuzluk var yani gece uykuya dalamiyorum sabah erken kalmama rağmen gebelikten mi tabi bilmem ama dikkatimi çeken bu oldu uykuyla ilgili
Egelikiz TubaGokhan Bende doğru düzgün uyuyamıyom ama gündüzleri ağırlık çöküyo bide burnumu temizlediğim halde tıkanıyo gece bunlar belirtimi bilmiyom ama 😢😢