Papatyagbsn Kadercicek canım pozisyonu uygunsa zaten doktor direk cinsiyeti biliyor ama benimki gibi hep kaçan saklanan bı bebekse biraz zor bi erkek bi kız deniliyor bide en iyi ozellere gitttm
gunesinannesi_ fztanne_ 14+2 yim dün kız dediler özele gidiyorum doktoruma çok güveniyorum da yine de alışveriş yapmaktan korkuyorum🥲🥹
fztanne_ gunesinannesi_ ben de 14+6da gittim kız dedi ben de güveniyorum ama bi yandan da yine bi şüphe duymuyor değilim 😅🤦🏻♀️ sanırım detaylıyı bekleyeceğim
gunesinannesi_ fztanne_ aynen ya kıyafetler bakıyorum ama almak da istemiyorum korkuyorum değişir diye🥹
Mavigozunannesi fztanne_ cinsiyet değişmez canim Dr yanlış görür 14. Hafta da bariz gördü direk Dr um bende gördüm pipisini 2. Oğlum geliyor birde kızım var
Amineasel fztanne_ 16 hafta kıza benzetildii 17 hafta erkek 20 hafta da tekrar kıza döndü daha değişmedi kızda kaldı 😂
Flydgr_ Ebruh Of şüphe çok kötü gerçekten ya hamileliğin yarısına geldim hala tereddüt ama detaylıda ne derse ona inancam artık😀😂
Ebruh Flydgr_ benim detaylıda göstermedi işte 😀😀 ama kendi düzenli gittiğim dr kesin kız dedi birde yeni dr değil yani tecrübeli ama bilmiyorum 😀😀
Flydgr_ Ebruh Ciddi misiniz çok korktum şuan detaylıda göremezse diye🙈😂 Bence kızdır artık bu saatten sonra pipisi barsa görüyor olması lazımdı ya😀😂
Myasminn fztanne_ Değişti canım. 14-16-22. Haftalarda detaylı ultrasonda bile kız dediler. Haftada erkek olacağını öğrendim, oğlum şimdi 3 yaşında 😁