• Gebelik
  • Cinsiyeti değişen oldu muuu

fztanne_ hem özel hem devlet takipliydim okadar emindi ki hepsi kız olacağından
Sadece özelde bi gün başka doktora gitmiytim kendi doktorum gelmeyince o bayan dedi bebeğiniz erkek
20.ci haftada falandım ama kendi doktorum değildi
Ondan sonra kaç tane farklı doktora gittim hepsi kesin kız dedi
Doğumdan 1 hafta önce ki kontrolde bile kız dediler

fztanne_ inan okadar hazırlıksızdım ki psikolojik olarak
    Ama eşimin içine hep doğuyordu sanki çocku bize sürpriz yapacak erkek olacak diyordu hep erkek ismi de düşünelim diyordu ,ihtimal vermeyip dalga geçip eşimle erkek ismi bile bulmuştum şuan oğlumun adı o 😂😂😂😂

Bebegimizolsun ahahaha gerçekten büyük şok 😅😅 peki sizde 15.haftaya ait usg varsa atar mısınız bi bakalım

Bebegimizolsun yaa gerçek mi nasıl oluyor acaba nasıl göremiyor doktorlar o kadar süre hadi küçükken neyse de ilerleyen haftalarda da mı göremiyorlar acaba peki doktor ne dedi 😂

Flydgr_

Beenimkii 19 a kadar göstermedi sonra kesin kız dedi detaylı için önce başka dr muayene oldum kıza benzetiyorum sadece dedi detaylıda asla göstermedi😀 içimde de hep bir şüphe

Bebegimizolsun 😄😄😄 benim de dr kesin kız dedi 19 da detaylı için devlete muayene oldum 20. Haftada benzetiyorum dedi kıza detaylıdada göstermedi hep bir şüphe

Kadercicek canım pozisyonu uygunsa zaten doktor direk cinsiyeti biliyor ama benimki gibi hep kaçan saklanan bı bebekse biraz zor bi erkek bi kız deniliyor bide en iyi ozellere gitttm

fztanne_ 14+2 yim dün kız dediler özele gidiyorum doktoruma çok güveniyorum da yine de alışveriş yapmaktan korkuyorum🥲🥹