• Gebelik
  • Cinsiyeti değişen oldu muuu

fztanne_ 12 haftada kız denildi 15 nci haftada erkek ama emin değilim dedi sadece tahminim 18.haftada bebek ters kendini göstermedi artk doktorlar ne desede inanmam doğumu bekliecem sanırım 😂😂

adatuna aaaa 😃😃 hadi hayırlısı o zaman ilk olduğu için önemli değil ama anne oğul olsak fena olmazdı 🙈 kızıma da ayrı sevindim tabi ♥️

Bende değişiklik olmadı 12haftada erkek dedi doktor şuan 26+4 haftadayim☺️🧿

fztanne_ 12+2 kıza benziyo 12+5 başka doktor kıza benziyo. 13+6 %95 kız ama biz yinede 16 yı bekleyelim dedi. Salı tekrar gidicem 15+0 olcam başka bi doktora bakalım hala kızmı 😅. Oğlum 11+6 da erkek dendi net direk cinsşyet partisi yapmıtşık hiçte değişmedi . Ama bunda bi %100 demiyo doktorum 16yı bekleyelim diyo

Bbbsr ahahahha hayırlısı ya artık bana net dedi bugün de bilemedim ama 😅

fztanne_ 38+5 hafta boyunca kız diye bildiğim bütün alışverişi pembiş pembiş tütülü tütüülü elbilselerle hazırlık yaptığım OĞLUM yanımda yatıyo
        Doğduğunda erkek olduğunu öğrendik hayatımın şokunu yaşadım 😂

fztanne_ hem özel hem devlet takipliydim okadar emindi ki hepsi kız olacağından
          Sadece özelde bi gün başka doktora gitmiytim kendi doktorum gelmeyince o bayan dedi bebeğiniz erkek
          20.ci haftada falandım ama kendi doktorum değildi
          Ondan sonra kaç tane farklı doktora gittim hepsi kesin kız dedi
          Doğumdan 1 hafta önce ki kontrolde bile kız dediler

fztanne_ inan okadar hazırlıksızdım ki psikolojik olarak
            Ama eşimin içine hep doğuyordu sanki çocku bize sürpriz yapacak erkek olacak diyordu hep erkek ismi de düşünelim diyordu ,ihtimal vermeyip dalga geçip eşimle erkek ismi bile bulmuştum şuan oğlumun adı o 😂😂😂😂

Bebegimizolsun ahahaha gerçekten büyük şok 😅😅 peki sizde 15.haftaya ait usg varsa atar mısınız bi bakalım