Elifaras_ Herkes normal doğum daha iyi diyor fakat vajina eskisi gibi olmuyor öyle değil mi … Bunu yasayan veya tanıdığı olan var mı? Normal doğum sonrası vajen daha da genişler mi?
Nadide07 Elifaras_ bunu kim neye göre diyor acaba tam tersine daha çok kendini topluyor ve darlaşıyor bunu normal doğum yapan biri olarak söylüyorum hiç öyle genişleme falan yaşamadım farklı bir kadın doğuma gittiğimde doktor doğum yaptığıma bile inanmadı
miray_aden Elifaras_ Herkes genislemez ilk haline geri doner diyor cok genisleyen olduysa bende sezeryan dusunebilirim aydinlatin hanimlarr
Annemommm Nadide07 genıtal genıslemenın caresı var ama karın AMELIYATININ dönüşü yok . ayrıca o organ dogum ıcın tasarlanmıs genıslıyor topluyor .egzersızı var fızyoterapı var hadı genısledı dıyelım cozumu var
Elifaras_ Fatmabltc bunu nasıl anladınız eşiniz mi söyledi? Bir de dikiş atılmışmıydı size normal doğum esnasında
elizanakbulut miray_aden sırf vajinan genişlikten diye sezaryan olacaksın … çok vahim durum .. göğüslerinde sarkmasın emzirme bence
Gelisimcianne Benim çevremde normal doğum yapan arkadaşlarım genişlediğini söylüyor tabi kişiden kişiye göre değişir
ipekss Elifaras_ ilkten sonra spiral takacak olan doktor hiç dogurmamissin gibi demişti. Şu an bilemiyorum tabi 😂 ama hissettiğim bir genişlik yok
elayaz_ Elifaras_ hiç öyle bir sorun yaşamadım bence genetik bir durum hatta doğum sonrası kontrole gittiğimde sen doğum yaptığına eminsin diye espri yapmıştı doktorum
Burnumageliyoduslkmsn elizanakbulut valla kocamda umrumda olmaz benim önemli olan bebeğim kocam da rahatsız olursa parasını versin ameliyat olur daraltirim şahsen ben sezeryan desemde eşim hayır oranla doğur diyor djdjdjjdsj
1anne2bebek__ Elifaras_ normal doğum yaptım hiç öyle bişey yaşamadım. 2. Doğumda normal olursa nasıl olur bilemiyorum