Benim çevremde normal doğum yapan arkadaşlarım genişlediğini söylüyor tabi kişiden kişiye göre değişir
Normal doğum sonrası vajina genişlemesi
Elifaras_ 56 gün oldu doğum yapalı genişleme değil aksine darlaştı
Gelisimcianne vajina daraltma ameliyati geciren oldu mu peki?
Elifaras_ eskisinden bile dar oluyo
@Elifaras_ bende genişliyor bu yüzden çoğu kişi sezaryen oluyor diye biliyorum
miray_aden sırf vajinan genişlikten diye sezaryan olacaksın … çok vahim durum .. göğüslerinde sarkmasın emzirme bence
prensesinannesi94 dikiş atılmışmıydı size ?
Nadide07 sizde dikiş varmıydı
Fatmabltc bunu nasıl anladınız eşiniz mi söyledi? Bir de dikiş atılmışmıydı size normal doğum esnasında
Elifaras_ normal doğum yaptım hiç öyle bişey yaşamadım. 2. Doğumda normal olursa nasıl olur bilemiyorum
elizanakbulut valla kocamda umrumda olmaz benim önemli olan bebeğim kocam da rahatsız olursa parasını versin ameliyat olur daraltirim şahsen ben sezeryan desemde eşim hayır oranla doğur diyor djdjdjjdsj
Elifaras_ evet atıldı eşim söyledi bende hissediyorum çünkü
Elifaras_ 40 gün içinde toparlıyor kendini daralıyor tekrar özellikle emzirmenin çok etkisi var bence emzirdikçe rahimde birşeyler oldugunu hissediyordum. Ama 20 gün emzirdim sadece. İki doğum yaptım ikiside dikişsizdi.
Vajinası daralmayanların başka bir sorunu olabilir.
Nadide07 genıtal genıslemenın caresı var ama karın AMELIYATININ dönüşü yok . ayrıca o organ dogum ıcın tasarlanmıs genıslıyor topluyor .egzersızı var fızyoterapı var hadı genısledı dıyelım cozumu var