Benim çevremde normal doğum yapan arkadaşlarım genişlediğini söylüyor tabi kişiden kişiye göre değişir

Elifaras_ ilkten sonra spiral takacak olan doktor hiç dogurmamissin gibi demişti. Şu an bilemiyorum tabi 😂 ama hissettiğim bir genişlik yok

Elifaras_ hiç öyle bir sorun yaşamadım bence genetik bir durum hatta doğum sonrası kontrole gittiğimde sen doğum yaptığına eminsin diye espri yapmıştı doktorum

Fatmabltc bunu nasıl anladınız eşiniz mi söyledi? Bir de dikiş atılmışmıydı size normal doğum esnasında

Elifaras_ normal doğum yaptım hiç öyle bişey yaşamadım. 2. Doğumda normal olursa nasıl olur bilemiyorum

Elifaras_ 40 gün içinde toparlıyor kendini daralıyor tekrar özellikle emzirmenin çok etkisi var bence emzirdikçe rahimde birşeyler oldugunu hissediyordum. Ama 20 gün emzirdim sadece. İki doğum yaptım ikiside dikişsizdi.
      Vajinası daralmayanların başka bir sorunu olabilir.

Nadide07 genıtal genıslemenın caresı var ama karın AMELIYATININ dönüşü yok . ayrıca o organ dogum ıcın tasarlanmıs genıslıyor topluyor .egzersızı var fızyoterapı var hadı genısledı dıyelım cozumu var