beyzacmvrc sen bendne onc ddogurcam bu gidişle 😂😂
Doğuruyorumm!!Beklenilen annn..
beyzacmvrc kanala girmişse gelir o zaman eli kulağındadir çatı muanesi sonrası doğum tetiklenir diyorlar. Hadi hayırlı haberler bakalım önce kim doğuracak 🤭 kaç kg olmuş
YaseminBatrk Benimki bı aydır Kanalda bana dedikler ki bı hafta on güne gelir Bekle heran ama üstüne ay geçti nerdeyse 😂😂♥️Şuanda sancılarım düzenliama Resmen vücudum alıştı Hissetmicek derecedeyim nst de var yüksek biraz bende yok az
@“Papiiii”#p2797sağlıkla kazasız belasız al kucağına inş canım kolay bir doğumun olur
Deletedmom_116 ayyy kişiden kişiye değişiyor demek ki 🤭😂 benimki hala kanala girmemis bakalım naisl olcak. Gerçi diğer iki bebeğim de doğum anında kanala girmişti açılma oldukca.
Deletedmom_116 son posta gel)
Deletedmom_116 sizin bebiş de kanala girmemis mi ??
- Düzenlendi
YaseminBatrk 3 kg dedi
Kanama falan olmadı muayene sonrası
Muayenenin üstünden 4 gün geçti bakalım😂
Ama aşağı kısımda çok yanmam var iki gündür acaba enfeksiyon mu var doktora sorsam mi bi sence birde bel ayaktayım temizlik.yaparkwn terliyorumda kiloda aldım bacak aram pisik olmuş sanki ama vajinamda da yanma var napsam gitsem mi bi
Senin nasıl kilosu falan
Deletedmom_116 herşey her an olabilir 😂
beyzacmvrc enfeksiyon oluşmuş olabilir çok ilerlemeden bol su tüketerek sonlandırabilirsin. Cok ciddi yanma kaşıntı olursa mutlaka doktora danis
Pişik için de pudra sürebilirsin bacaklar birbirine değince benimde hemen pişik olur hoc şort giymeden duramam çok feci bir durum ya
. Ben çatı muanesi olmadım hiç sancım da çıkmıyor en fazla 35 lerde. Salı gittim doktora kalp atımı hızlı çıktı acile serum ve nst bağlandı düzene girince eve geldim. Oğlum 3250 Gr dedi doktor. Bakalım 41 e kadar bekleyeceğiz dedi sancı kanama su gelirse hemen gel dedi Perşembe gene gideceğim nasıpse bakalım nasilmis. Bende de hafiften kasıklarıma sancı giriyor ama o kadar devamı yok 🤭
YaseminBatrk sen yine tecrübelisin ya tecrübesizlik de çok kötü 🥲
Annem bugün diyo ki karnın aşağı inmiş 2 gün önce böyle değildi bı tırstım 🤭
Bakim takip ediyorum yanma yarına geçmezse mesaj aticam doktoruma
beyzacmvrc ayyy gobus indiyse yakındır ahshwhwhs her şey doğuma yakın diyorum 😂😂😂 kanala girmiş ya artık göbek düşmesi çok normal. İnşallah yanma da geçer. Sıkıntı o ya şimdi nasılsın
YaseminBatrk düne göre iyi heralde sıcaktan oldu ya hep terledi bacak aram hareketten. Bide hep basenlerden kilo aldım onunda etkisi var😬
beyzacmvrc kız çocuk basene erkek çocuk göbeğe yararmis 🤭😂