• Doğum
  • Doğuruyorumm!!Beklenilen annn..

Ayyy bi avazda hadi bakalım bi koşu doğurda yaz 🌸💃💃

Hayırlısıyla bir avazda doğur insallahhhhhhh🧿🧿🧿🧿♥️♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kizlar teket teker yazamiyorm affedun dualarinizi esirgeneyin sagsalim kavusalim kolayca kizimlaaa.Sancidan dolayi tek tek yazamiyorm Qllah hepinizden razi olsunnn.

Papiiii

Papiiii Allah yardımcın olsun rabbim sağ Salim kavuştursun canım çok acı çekemeden hemencik doğurursun inşallah 😘

Papiiii Allah yardımcınız olsub korkmayın bir avazda doğacak güzel kiziniz. Rabbi yesir duasını okuyun bol bol inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Papiiii sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Postu yeni görüyorum inşallah bir avazda doğurmuşsunuzdur 🌺

YaseminBatrk bir haftadır baya belim ağrıyor ama adet sancısı gibi bisey falan yok. Hep ayaktayım temizlik yapıyorum ondan sanırım.
    Pazartesi kontrol vardı nst de sancı çıktı biraz
    Açıklığa baktı çayı muayenesi oldum açıklık yoktu normal doğuma uygunsin dedi
    Yalancı sancılar başlamis artık 39-40 ları göremeyiz büyük ihtimal erken gelir 38 Gibi falan dedi. Kanala girmiş deid Birtek dün gece bel ağrısıpek olmadı ne zaman gelcek bakalım

Papiiii caan nəhayət ki başladı doğumun, tamda həkimin getdikdın sonra
      Allah köməyin olsun sağ salamat alasan qucağına bebişi 🤲🏻 sağ əlin başıma

Papiiii ayyy geliyo bı tane inatcimiz😂♥️Sağlıkla gelsin inşallah Tam gelmesin dediğin an çaldı kapını 🙈🙈

beyzacmvrc kanala girmişse gelir o zaman eli kulağındadir çatı muanesi sonrası doğum tetiklenir diyorlar. Hadi hayırlı haberler bakalım önce kim doğuracak 🤭 kaç kg olmuş

YaseminBatrk Benimki bı aydır Kanalda bana dedikler ki bı hafta on güne gelir Bekle heran ama üstüne ay geçti nerdeyse 😂😂♥️Şuanda sancılarım düzenliama Resmen vücudum alıştı Hissetmicek derecedeyim nst de var yüksek biraz bende yok az

@“Papiiii”#p2797sağlıkla kazasız belasız al kucağına inş canım kolay bir doğumun olur

Deletedmom_116 ayyy kişiden kişiye değişiyor demek ki 🤭😂 benimki hala kanala girmemis bakalım naisl olcak. Gerçi diğer iki bebeğim de doğum anında kanala girmişti açılma oldukca.