Mustafayigitvebeytugannesi Esra_Omer_21 yaa insan bı gözünüz aydın der hemen üçüncü ne ara doğdu diyen var.
Esra_Omer_21 Mustafayigitvebeytugannesi patavatsiz insanlar işte. Moralinizi bozmaya değmez. Sağlıkla büyütün ewlatlarinizi🌸
Alimenur Mustafayigitvebeytugannesi valla yalan yok bende 20 30 arası 3 düşünüyorum 30la 35 arası da 2 olabilir
CeydaST Mustafayigitvebeytugannesi valla iyi cesaret 😂 ben o kadar cesur değilim Allah kolaylık versin. Tabi kimseyi de ilgilendirmez bakan sen çeken sen
Mustafayigitvebeytugannesi CeydaST aslında ilk çocuktan sonra bu kdar cesarete tebrik etmeleri lazım beni 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi Alimenur Ben şuan 28 yaşındayım 30 a kdar bir tane daha olması lazım bence 😂😂
Bereket_4153 Mustafayigitvebeytugannesi millete ne sanki kendileri bakıyor yaa anlamıyorum bu insanları ne varmış yani kendi kararın benimde 13 sen oldu evleneli sunan 5. Ci çocuğum olcak kim ne karışır
Mustafayigitvebeytugannesi hulyaca yaa aslinda renkli anlamıyorum ama bakınca kız gibi geldi bana 🤗 siyah beyaz var mı 😊 birde kaç haftalık
prensesim_66 Mustafayigitvebeytugannesi benim eşim de aynı canım pazar günü bile nadir evde kaliyo akşamları geç geliyo ona da bsey diyemiyorum ama çok bunalmış hissediyorum daha şimdiden Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah