Mustafayigitvebeytugannesi ayy sen bir de beni gör 🥲 4 yıllık evliyiz. 2 hamileliğim hep istediğim zamanda oldu. Sonra da sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. 13+2’yim şu an. Rabbim sağlık sıkıntısı vermesin. Bu Doğumla birlikte inşallah tüpleri de bağlatıp rahata ereceğim 🙈yeter 3 çocuk 🙈
Kizlar bakın bir 3 çocuk 🤔
Mustafayigitvebeytugannesi yoo gayet iyi yapmissin benide uc senede iki cocuk dogurdum gayette mutluyum bu durumdan😂
Mustafayigitvebeytugannesi büyük oğlum 9 yaşında diğeri 7 ve üçüncüye hamileyim herkes ne gerek vardı diyo insanları çokta dinlememek lazım bence biz istiyorsak gerisi önemli değil 🥰
Irmakozcan ayyy sen de kendimi gördüm 🙈🤣 cinsiyetleri ne peki merak ettim 🥰
- Düzenlendi
Mustafayigitvebeytugannesi bende 7 senede üşenmedim 4 çocuk yaptım pişman değilim🤭
Mustafayigitvebeytugannesi bense 6 yılda 3.bebeme gebeyım dogurcam 1 aya agahha ıyıkılerım benım 🤰🎈
Mustafayigitvebeytugannesi kiizzz 10 yila 4 cocuk sigdirdim sence benimki nasil🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi 5 senelik evliyim, 3.çocuğuma 16 haftalık hamileyim 🤣 kimin ne dediği pekte umrumda değil onları doğuran büyüten biziz yarın birşey olduğunda o konuşanlar değil evlatlarımız olacak yanımızda istersek 10 doğururuz kime ne 😘
Sahradmla bana da ne doğurgan çıktın diyolar bide üçü de erkek millet erkek çocuğunu bişey sanıyor. 🤦
Golge98 bir daha doğuracam diyorum 😅😅 çatlasınlar bünyem dogurgan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi 1 buçuk yılda iki tane doğurmam peki 😁 boşver milleti takma hiç 😁
Irmakozcan Maşallah 😅
Mustafayigitvebeytugannesi bnmde üçü de kız 😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Allah yardımcın olsun inşallah bi taraftan zor ama bi yandan da hepsini büyütmüş olacaksın ileride rahat edeceksin
YuvarlanamayanPaanda ben 6 yılda 3 çocuk 12 yılda da 6 çocuk olacağı için 10. Yıla 5 çocukla girmem lazım 🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi şey bence çok kafana takma (eltimi severim yanlış anlaşılmasın) 5 senede 3 çocuk yaptı en büyük 4 yaşında ortanca 2 yaşında en küçüğü 2 aylık
hulyaca iki meyveyi de tattiysan yeter canım benimki üç oğlan daha öbür meyve var 😅
Mehtapca06 biz doğuruyoz derdi milleti geriyor 🤦😂
Mustafayigitvebeytugannesi ayy keşke bende yapsaymışım bacım benim kız 12 yaşında keşke 4 leseymişim hepsi büyümüş olurdu şimdi sil baştan olacak ,Milletide dinleme bende bu kadar bekledim diye çok laf ettiler saçma buldular bağaneki
tuq_ba Benimki bir 5 yaşında diğeri 1.5 yaşında küçük 43 günlük 😅