Mustafayigitvebeytugannesi Kizlar 6 yılda 3 çocuk doğurdum yanlış mı yaptım 🤔😥 Herkes laf ediyor 6 yılda 3 tane çocuk doğurdun diye. 😭🤣🤣
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi emannn boşver sağ salim doğarsa bende 3. Yü doğuracam ve 7 yıllık evli olacam o zamana🤣
Sahradmla Mustafayigitvebeytugannesi aynı şekil 6 yılda 3. Çocuğa hamileyim bende 😂 evlendiğinden beri sürekli doguruyorsun diyolar bende buda doğsun 1 yaşına gelsin 4. De yapacağım diyorum inat olarak kimi ilgilendiriyor ki 😂😂 4. Bı 10 sene istemiyorum sırf inat uğruna söylüyorum 😂
barlaseymahasan Kız elaleme ne sen kendin memnunsan bakabiliyorsan eşimle de anlaşıp birbirinize vakit ayırabiliyorsanız diğerlerine afedersin ama b.. yemek düşer. Kendine güveniyorsan, istersen 10 tane de doğurursun. 😂 boşver milleti
Mustafayigitvebeytugannesi barlaseymahasan kız sorun orda hepsi de birbirinden yaramaz 🤣🤣 biri 5 yaşında diğeri 1.5 yaşında yeni doğan 43 günlük Allah’ım ölüyorum. Hergun annemi çağırıyorum. Şimdi ben annemdeyim 3 gündür 😅😅
Rknvlkn Biraz fazla gibi ben önümüzdeki ay 6. Yılıma giricem 4 yaşında kızım var daha yeni 11 haftalık hamileyim. Ama tabi beni yıpratmaz yanımda birileri var bakabilirim diyen yapabilir ama ben tayinciyim tek başınayım kızım prematüre doğmuştu inanılmaz zorlanmıştım
Mustafayigitvebeytugannesi Rknvlkn bende tek başımayım kimsem yok annem var oda zar zor gelir ben zar zor giderim saten üçüncü gebeliğim sürpriz oldu ve prematüre doğdu 35 haftalık.
prensesim_66 Mustafayigitvebeytugannesi annen yakınmış ne güzel benim kaynanam yakın annem başka şehirde kaynanamin kendine hayrı yok aylardır memleketinde herkes kendi derdine düşmüş benim de 7 yıla yaklaştı 6 yaşına grecek kızım ve 11 aylik kızım var 5 aylik hamileyim doğmadan yapamıyorum doğunca napcam 😭
Mustafayigitvebeytugannesi Sahradmla bana da ne doğurgan çıktın diyolar bide üçü de erkek millet erkek çocuğunu bişey sanıyor. 🤦
Rknvlkn Mustafayigitvebeytugannesi Allah yardımcın olsun inşallah bi taraftan zor ama bi yandan da hepsini büyütmüş olacaksın ileride rahat edeceksin
Golge98 Mustafayigitvebeytugannesi elaleme ne onlar mı bakıyor onlar mı doğurmuş 😆😆 öyle şeylere gül geç bırak onlar çatlasın kudursun
Irmakozcan Mustafayigitvebeytugannesi sen yine 6 yıla 3 çocuk yapmışsın ben 4 yıldır evliyim şuan 3. bebeğime 4 aylık hamileyim 🤭🤭
YuvarlanamayanPaanda MerveAlminaAar boşver çiçeğimm milleti benım hedef 10. Yılıma 4 çocukla girmek 🤣
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda ben 6 yılda 3 çocuk 12 yılda da 6 çocuk olacağı için 10. Yıla 5 çocukla girmem lazım 🤣🤣
hulyaca Mustafayigitvebeytugannesi ayy sen bir de beni gör 🥲 4 yıllık evliyiz. 2 hamileliğim hep istediğim zamanda oldu. Sonra da sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. 13+2’yim şu an. Rabbim sağlık sıkıntısı vermesin. Bu Doğumla birlikte inşallah tüpleri de bağlatıp rahata ereceğim 🙈yeter 3 çocuk 🙈
Mustafayigitvebeytugannesi hulyaca iki meyveyi de tattiysan yeter canım benimki üç oğlan daha öbür meyve var 😅
Mehtapca06 Mustafayigitvebeytugannesi yoo gayet iyi yapmissin benide uc senede iki cocuk dogurdum gayette mutluyum bu durumdan😂
tuq_ba Mustafayigitvebeytugannesi büyük oğlum 9 yaşında diğeri 7 ve üçüncüye hamileyim herkes ne gerek vardı diyo insanları çokta dinlememek lazım bence biz istiyorsak gerisi önemli değil 🥰