Maviseker Youngmotherr Bende aynılarını kullanıyorum. Ekstra d vitamini almıyorum Decavitin içinde de d vitamini var diye hatırlıyorum siz biliyor musunuz ?
8542vg EbruOge kaçıncı haftada başladınız elenatal 2ye bende onu kullanıyorum bir ay falan oldu benim 36haftalik az kaldı bitsin daha kullanmiycam
EbruOge 8542vg 8542vg ben hamilelik öncesi folidays kullaniyordum hamilelik haberiyle doktorm onerisiyle elental 1 kullandim suan 13. Haftaligiz 11 haftalikken doktora gittim elental 2ye gecmemi söyledi 1.5 haftadir kullaniyorum yani🥰
Tb0220 13+2 yiz ilk 3 ay folactive ve imom omega kullandım şimdi devit 3 damla imom omega ve gynoferon kullanıyorum
hilalaktascelik Pamuk Gebeliğimin başından beri efa Mom ve osende b12 kullanıyordum. Talasemi taşıyıcısı olduğum için bu ay osende Demir C ye başladım. 3 çeşit kullanıyorum şu an
ranallci İlk 3 ay Z-Fol Sonrasında ferrum ve d vitamini damlası (hala kullanıyorum) 2 haftadır da vitafemin + haftada 2 kez pregnom Max verdi doktorum onları kullanıyorum 18+4 teyim 😊
Kdr1903 Trimester de folik asit omega 3 şimdi 2. Trimesterin sonuna geldim başında değişti ilaçlar ferrum d vitamini omega3 magnezyum
Emine_ylmaz63 Kızlar bugğn hastaneye giti. 5 haftalık kalp atışınıda duyduk çok şükür. Birde progestan verdi dr ağzı yolu (oral ) diyo bide prilam dr 10 mg verdi bunu kulanan var mı
kk86 Emine_ylmaz63 progestan kullandım bitirdim. Biraz agrılarım fazla diye içmiştim ben. Diğer bahsettiğin mide bulantısı için sanırım. Onu da verdi doktor ama bulantım olmadığı için kullanmadım ben. Bugün başlicam sanırım midem sabahtan beri bir tuhaf
Antalya18 Emine_ylmaz63 Benim ikinci gebeliğim. İlkinde dokuz ay kusmustum. Prilam verdi Dr. B6 vitamini var içinde ve bulantılarim kontrol altında. Arada yine kusma oluyor ama ilk hamilelikteki gibi günde on defa değil. Gece yatmadan iki tane alın progestanin olumsuz etkisini de azaltır midedeki
Emine_ylmaz63 zynpkrhsn1 canım günde kaç tane yememiz lazım benimkinde günde 1 Ama 2 tablet yiyecekmişim eczacı öyle yazmış üsütne peki iyi mi faydasını gördün mü
zynpkrhsn1 Emine_ylmaz63 bana doktorum gece yatmadan 2 tane dedi ama ben 1 tane içiyorum beni idare ediyor seninki siddetliyse 2 tane icebilirsin ama doktorun ne dediyse onu yap rahatlatacaktır seni :)
kk86 Pamuk ben folbien marka folik asit kullanıyordum sadece. O bitti onu veren doktoruma da gitmiyorum artık doktorumu değiştirdim. Folbien bitince NBL pregna formula verdi. Daha bugün başladım. Anladığım kadarıyla multivitamin gibi birşey buda.. aranızda nbl pregna formula kullanan var mı hiç?
Btlktr kk86 bende pregna kullanıyorum çok kullanan da yok doktorum ekstra omega filan vermedi bu sefer gittiğimde soracağım